ЕКО-ПОРТАЛ СПАСАВА КОНДОМИНИЈУМ

JP Putevi Brcko

Влада Кондоминијума као да се такмичи да на одређене позиције МОРА да постави неког „квалитетног“ стручњака који „плени“ својим (не)знањем. Још горе у свему томе је што тај „стручњак“ има идеје које су од велике важности за целокупно грађанство. У народу такве називају „ДУДУК“ или кажу да је „УДАРЕН МОКРОМ ЧАРАПОМ“!

Најновији ДУДУК у влади Кондоминијума је СТРУЧНИ РЕФЕРЕНТ ЗА ЗАШТИТУ ОКОЛИША У ОДЕЉЕЊУ ЗА ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ.

Изјавио човек, сав усхићен,  да ће „ГРАЂАНИ КОНДОМИНИЈУМА УСКОРО ИМАТИ НА РАСПОЛАГАЊУ ДОСТУПАН ВЛАДИН ЕКОПОРТАЛ НА КОЈЕМ ЋЕ СВАКИХ 60 МИНУТА ИМАТИ ДОСТУПНЕ НАЈНОВИЈЕ ПОДАТКЕ О ЧИСТОЋИ ВАЗДУХА.

Ало СТРУЧНИ РЕФЕРЕНТЕ ЗА ЗАШТИТУ ОКОЛИША!!! Па за чије бабе здравља ће нам овај екопортал? Као до сада нисмо имали могућност да се путем интернета информишемо о загађености ваздуха и због тога смо живели мање квалитетније, јадније, угроженије, бедније…

И она мобилна станица, некад давно купљена, за мерење загађености ваздуха је купљена да се народ КВАЛИТЕТНО ЛАЖЕ КАКО ВАЗДУХ НА ИЛИЋКИ НИЈЕ ЗАГАЂЕН И КАКО МИ ЗАПРАВО ИМАМО НАЈЧИСТИЈИ ВАЗДУХ У ЕВРОПИ.

То што је комби са мерном станицом зарђао од некориштења, то ником` ништа.

Досетио се неко да запосли партијског „стручњака“ који ће, захваљујући народним парама, да нас освести путем екопортала! Поставља се питање КОЛИКО ЋЕ НАС КОШТАТИ ОВАЈ ЕКОПОРТАЛ? КОЛИКО ЋЕ НАС КОШТАТИ ПЛАТА ОВОГ ДУДУКА И ЊЕГОВИХ САРАДНИКА?

На здравље вам памет стручњаци!

MD MONTEL