БАКСУЗИ И ЊИХОВА ПРАВА

JP Putevi Brcko

Није никако чудо што нам се криминалци слободно шетају по граду и што сваки баксуз може да ради шта му воља кад Тужилаштво штити криминалце, педере, педофиле, лопове, и сав онај други шљам који се, за своја злодела, позива на разноразне европске конвенције о ЗАШТИТИ КОЈЕКАКВИХ ПРАВА!

У време Југославије, Милиција је чупала уши за пљување на улици а криминалце и лопове je пребијалa на сваком ћошку. Чак и ако су помислили да направе нешто лоше!

Данашњи Полицајац, ако само попреко погледа преступника, може да буде суспендован, па чак и да добије тужбу за „ЗЛОСТАВЉАЊЕ У СЛУЖБИ“ јер је попреко погледао неког баксуза и тиме угрозио његова права.

По европском стандарду Полицајац, ВЕРОВАТНО, треба криминалцима да каже „МОЛИМ ВАС ГОСПОДИНЕ, БУДИТЕ ЉУБАЗНИ ДА МИ ПРУЖИТЕ ВАШЕ ДИВНЕ И ЗЛАТНЕ РУЧИЦЕ ДА ВАМ МОГУ СТАВИТИ ЛИСИЦЕ. НЕ БРИНИТЕ, НЕЋЕ ДА ВАС БОЛИ НИШТА. ЛИСИЦЕ СУ РАЂЕНЕ РЕЦИКЛАЖОМ ОД ПРИРОДНИХ МАТЕРИЈАЛА ПО ЕВРОПСКОМ СТАНДАРДУ И ВЕОМА СУ ХУМАНЕ“!!!

Вероватно, истом том криминалцу, треба да каже кроз осмех „НЕВАЉАЛЧЕ ЈЕДАН МАЛЕНИ. НО, НО! АКО БУДЕШ НЕВАЉАО БИЋЕМО ПРИНУЂЕНИ ДА ТЕ МАЛКИЦЕ ИЗГРДИМО“!!!

Иначе, у супротном, Полицајац ће угрозити права криминалаца. Зато нам и јесте овако!

Отиђи буразеру у Кину или Кореју, па пробај да направиш прекршај или да украдеш нешто. Њихова Полиција пегла мотком по леђима од ујутру до навече. И то јавно на тргу, да сви виде!

И треба Полицији дати одрешене руке. Ал` нема буразеру да се вадиш на политички имунитет или да зовеш стрикана да те чупа, или да се испрсиш па кажеш „ЗНАШ ТИ КО САМ ЈА“?

Паде ми на памет супруга једног овдашњег политичара која се појавила на састанку Већа родитеља у једној Основној школи. Како није била на списку Већа родитеља, уз дубоко извињење директора школе, морала је да напустити састанак. Љутито је устала и рекла „ЗНАШ ЛИ ТИ КО САМ ЈА? ПРОВЕРИЋУ ЗБОГ ЧЕГА ЈА НИСАМ НА СПИСКУ И ОБЕЋАВАМ ВАМ ДА СЕ ОВО НЕЋЕ ЗАВРШИТИ ТЕК ТАКО“! Нисам сигуран да и ова госпођа „МИНИСТАРКА“ није тражила своја права на неком суду части или већ где…

Зато нам и јесте све тако јер сав овдашњи шљам не зна ништа друго осим да заузме став код повреде неких ЊИХОВИХ европских права!

MD MONTEL