Током викенда једна провала и двије саобраћајне незгоде

JP Putevi Brcko

Дана 08.10.2018. око 07,30 сати, полицији се обратила грађанка из мјеста Бијела и пријавила да је од стране непознатог извршиоца или више њих, у току ноћи 7/8.12.2018. године, извршена провала у њену сушницу одакле је отуђена неутврђену количину сухомеснатих производа. По пријави су поступили полицијски службеници који су изашли на лице мјеста и обавили увиђај, којим је утврђено да постоје основи сумње да је почињено кривично дјело “Тешка крађа” из члана 281 став 1 Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ. С обзиром на наведено Полицијски службеници предузимају рање на расвјетљавању овог кривичног дјела и проналаска отуђених производа.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

– Припадници Полиције су у наведеном временском периоду обезбједили све вјерске, културне, спортске, традиционалне и друге јавне скупове који су одржани у дистрикту и исти су протекли безбједно.

САОБРАЋАЈ:

– У извјештајном периоду припадници Полиције извршили су увиђај у двије саобраћајне незгоде. У једној саобраћајној незгоди, једно лице је задобило тешке тјелесне повреде, а у једној саобраћајној незгоди забиљежена је материјална штета настала на возилима.

– Током контроле возила и возача у саобраћају, припадници Полиције су из саобраћаја искључили тридесет два возача и возила, гдје је код седамнаест возача контролом утврђено да возилима управљају под утицајем алкохола, у осам случајева утврђено је да лица управљају возилом прије стицања права на управљање, док је у седам случајева утврђено да су возачи управљали возилима којима је истекла важност регистрације.

MD MONTEL