Хакерка и Факерка – Тијара и Sajsi MC су ти спремиле нови хит

JP Putevi Brcko

Након летњег сингла под називом „Ваљам се“, пред сам крај године стиже занимљива песма „Хакерка и факерка“, која је најављивана као дуо Тијаре & Sajsi MC.
Специфичност песме за ове ауторе лежи у томе што овде нема ни трунке реповања, што до сада никад није био случај, јер су реп и певање увек били заштитни знак за следећи трио – музику потписује ДЈ Бко, Sajsi MC текст, а Тијара је заводљив вокал.

Sajsi MC је са овом песмом одлучила да повуче неке драстичне потезе – прво што је појавило под етикетом новог издавача је песма „Хакера и Факерка“ у којој уопште нема Сајсиног реповања, а главни вокал и актер, гласом и стасом, јој је сестра Тијара.

Њих две су овом приликом ушле у улоге хакерке и факерке, где озбиљно прете мушкарцу да ће му ући у рачунар и уништити све јер то је једнако осећају које оне имају према њему.
Пошто текст непогрешиво потписује Сајси, а музичку подлогу је радио дугогодишњи сарадник ДЈ Бко, Сајси је том приликом изјавила:

– Овај текст описује, ту помало, опсесивну љубав, и потребу жене да мушкарцу буде и даркерка и фолкерка и хакерка и све што може да се буде. Сматрала сам да је за то потребан јак вокал који дочарава тај интензитет емоција и агресивност, а за то је логичан избор моја Тијара.
Изузетак од репа или правац ка коме Сајси стреми, за сада то само она зна, али остаје нам да зачарано слушамо ову трап баладу – уживајте:

Извор: РедБул

MD MONTEL