Да ли си мајстор за пољупце??! Који знакови воле или не воле да се љубе??!

Kolubara

Сваки хороскопски знак се љуби на другачији начин, нпр. близанци воле да се љубе пред својим родитељима.

ОВАН – Тврдоглави и знојави, овнови су вођени планетом Марс, а ако нешто Марс зна, то је како да поквари све. Овнови умеју да каналишу сву ту невероватну енергију у један врућ пољубац. Овај знак доживљава љубљење као и све остало – врло ненормално. Ако сте у вези са овном, пазите се.

БИК – Лагано, балаво одлучно језиком у грло – то је бик, а баш зато им и везе трају много дуже од пар сати. По пар дана углавном. Други разлог је њихово чуло додира – начин на који вас бик додирује по зубима тачно показује да се спрема да вас грешком нагази на чукљеве у покушају да вас пољуби.

БЛИЗАНЦИ – Ако сте занимљиви и весели, ви сте онда незанимљиви. Близанац воли да га малтретирате. Процес изгледа овако: прво га погледајте, па му намигните или се насмешите, затим му реците нешто духовито и шармантно на увце. Када се заинтересује шта му шапућете, ви му пљуцните у уво. Близанци воле људе који им то раде. И за крај иде пољубац. Ако сте брзи, секси и забавни, близанац ће желети још.

РАК – Ракови су топли и брутално хладни. Ракови воле да блеје гајби. Када се љуби, рак је топао и диван и вероватно блеји гајби. Ако не блеје гајби, онда је у питању она група ракова која мање блеји на гајби. Љубе се директно у уста. Без блама.

ЛАВ- Са лавовима се увек осећате као да сте на такмичењу “ко ће дубље да закрка језичину”. Ако вам се допада неки лав, вероватно нисте пробали никшићко. Победићете само ако се максимално потрудите и завртите палацаљку. Врло једноставно. Може и без одеће.

ДЈЕВИЦА – Дјевице мрзе прљавштину, неорганизованост и хаотично окружење, тако да се потрудите да будете потпуно савршени да би вам девица дала. Да је пољубите. Померите се у страну на журки где можете да будете сами. Потрудите се да пољубац буде нежан и чист, а пре свега да се деси. Отпочните страствено размењивање пљувачке АЛИ СТАВИТЕ НОВУ ЖВАКУ!

ВАГА – Ваге су један од најненормалнијих знакова зодијака. Они живе да једу. Цака је у томе што морате да је “фатате” између залогаја. Ако сте особа која се максимално посвећује партнеру, онда ћете се љубити искључиво са пуним устима.

ШКОРПИЈА – Постоји једна реч која описује шкорпију у било које доба дана или ноћи – хистерични манијак. Шкорпије свему приступају са пуно масти. Зато, можете само да замислите шта се деси када се љубите са особом која омасти језик пре пољупца. Шкорпија не може да вас не пољуби. И наравно, сећаћете се тог пољупца много, много година, не пононовило се.

СТРЕЛАЦ –Стрелчеви увек желе више, поготово кад су у питању залогаји. Зато, ако желите да вас пољуби неки стрелац, понудите му кеш. Али се потрудите да буде незаборавно, јер ћете имати бројне супарнице. Све оне воле паре! Да бисте очували пажњу стрелца, битно је да се љубите са другим женама, ако сте женско. Ако сте мушко, нека вам је бог у помоћи.

ЈАРАЦ – Јарчеви могу бити јако тешки када је у питању оно са језиком. Једино ће вам требати челични живци и пуно стрпљења да то остварите. Много бре смарају, те ове жваке су ти срање, те немој на улици, а, зар ниси малопре кашљао? Ајмо сутра да се љубимо! Пиши пропало!

ВОДОЛИЈА – Водолије су ексцентричне и мокре, али су врло упадљиве када је у питању љубљење. Водолије воле изненадне пољупце . Ако сте за изазов, пустите порнић, сипајте им још један виски, и онда пробајте!

РИБЕ – У уму риба, први корак ка одлуци да ли да вам дозволе да им се приближите или не, зависи од тога да ли им је пријатно у вашем присуству. Можете да пробате да ставите парфем и жваку, али џаба ти га цимање, кад је баксуз. Пољубац ћете чекати вероватно до старости, па се превентивно препоручује повремена швалерација у страним земљама, у уста разуме се.

MD MONTEL