ПРАВА ЗЛАТОКОСА: Алена се није шишала 28 година, коса јој се вуче по поду

JP Putevi Brcko

Алена Кравченко (33), поријеклом из Украјине, успјешна је пословна жена и мајка, њене кћерке су шестогодишње близнакиње Велерија и Мирослава. Оно што је издваја од других жена јесте дуга коса, због чега многи кажу да личи на Златокосу.

Није се шишала 28 година, а данас њена коса има невјероватних 1,8 метара, преноси “Дејли Мејл”.

Ова жена из Одесе је истакла да је тајна у одржавању њене косе та да је пере једном у три седмице.

– Волим своју дугу косу и волим да бринем о њој. Међутим, не перем је често, јер мислим да производи које користимо нису добри за њу и могу да је истање. Највише волим природан изглед косе, а природна уља јој помажу да изгледа најбоље – рекла је она, пише Аваз.ба.

View this post on Instagram

"Увижу – поверю", – сказал человек. "Поверишь – увидишь", – сказала Вселенная.❤ #instagram#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#аленакрасадлиннаякоса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#instahair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#starlife#verylonghair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#hairinspiration

A post shared by Alena Kravchenko (@alenuwka__) on

Алена се бави организирањем дјечијих забава, а воли када је пореде са Златокосом.

– Обично волим да држим косу везану у пунђу, али када је пустим, привлачим велику пажњу и људи се често фотографирају са мном и зову ме Златокоса, што је за мене велика част. Мислим да ме ово чини јединственом – каже она.

– Откад знам за себе, моја мајка је причала да љепота једне жене зависи од њене косе. Током година сам схватила да је у праву, јер у свијету нема ништа љепше од жене с природном косом – каже Алена.

Осим пунђи, Алена често носи и плетенице, а косу пусти да се одмори само викендом и током празника.

Сада се спрема да први пут ошиша и своје кћерке, али истиче да се нада ће њене кћерке наслиједити љубав према дугој коси.

ИЗВОР: Српскаинфо

MD MONTEL