Пакетић за мог друга

JP Putevi Brcko

Удружење родитеља „Јеленка Воћкић“, заједно са еколошким, креативним и ликовним секцијама Прве основне школе започело акцију „Пакетић за мог друга“.

„Удружење је ове године доста радило на пројектима покренутим у Првој основној школи. Између осталог, и на пројекту еколошке секције која је дефинисала израду еколошке честитке у поводу значајних празника, као што су и ови новогодишњи и божићни празници. Самим тим се наметнула и идеја за ову акцију, коју смо на жалост касно покренули, али се надамо да ће бити успешна“, рекла је координатор овог удружења Милена Рогић.

Новцем прикупљеним од продаје честитки поводом предстојећих празника које су деца, родитељи и учитељи сами израдили, купиће слаткише и школски прибор од чега ће направити пакетиће за ученике од првог до петог разреда.

Пакетиће ће се поделити у оквиру разреда, те ће свако дете поклонити и добити пакетић од неког другог детета из неког другог одељења, како би деца изузев што ће бити радосна када добију поклон, како је нагласила Рогић, научили и да некога обрадују.

Извор: Објектив МЕДИА/Радио Брчко

MD MONTEL