БИЈЕЉИНСКИ СДС КОЛЕКТИВНО ИСТУПА ИЗ СТРАНКЕ

JP Putevi Brcko

Уколико Скупштина СДС на сједници поново изгласа повјерење актуелном предсједнику Вукоти Говедарици, Градски одбор СДС-а Бијељина колективно ће иступити из ове странке, сазнаје наша ТВ из добро обавјештених извора блиских врху руководства ове странке у Бијељини.

Данас ће у Бањалуци бити одржана Сједница Скупштине Српске демократске странке.

Главна тема ће бити повјерење предсједнику странке Вукоти Говедарици.

Како наша телевизија незванично сазнаје из кругова блиских руководству СДС-а, бијељински СДС ће колективно иступити из ове странке уколико на сутрашњој сједници Скупштине СДС-а актуелни предсједник странке добије подршку.

Да подсјетимо, Градски одбор СДС-а Бијељина приликом анализе изборних резултата, већ се званично изјаснио по овом питању, тражећи одговорност руководства странке, првенствено њеног предсједника, за којег сматра да сноси највећи дио одговорности за слабе изборне резултате .

Из тог угла колективно иступање из СДС-а представљало би логичан слијед најављених и једногласно усвојених закључака Градског одбора .

Званичну потврду ове најаве нисмо могли добити од првог човјека ГО и потпредсједника странке Миће Мићића , али истовремено он није ни демантовао ове наводе.

Да ли ће бијељински СДС кренути путем својих колега из Добоја и Обрена Петровића остаје да се види на  сједници Скупштине СДС-а након које ће се и Мићић званично огласити.

Извор: бијељина.онлајн

MD MONTEL