БЛИЦ ВЕСТИ

JP Putevi Brcko

БиХ је у 11 месеци ове године извезла робу вредну 10,9 милијарди КМ, што је више за 8,3 одсто него у истом прошлогодишњем периоду, док је увоз износио 17,7 милијарди КМ, што је више за 6,3 одсто. Покривеност увоза извозом износила је 61,8 одсто, док је спољнотрговински робни дефицит износио 6,77 милијарди КМ, подаци су Агенције за статистику БиХ.

– „Један слаткиш враћа осмех“ назив је данашње активности коју реализује брчанско Удружење младих „Трка за живот“. Новогодишњи пакетићи делиће се деци из социјално угрожених породица, деци са посебним потребама, као и деци из хранитељских породица. Активност „Један слаткиш враћа осмех“ почиње у 12.00 часова у Омладинском центру Брчко, а пакетиће ће добити 100 малишана.

– “Зимска новогодишња чаролија“ назив је акције коју ће данас уприличити ученици Пољопривредно – медицинске школе – смер фризери и Омладински центар „Вермонт“. Ову активност ученици проводе у оквиру свог хуманитарног рада, а уз подршку Удружења грађана „Стари занати и рукотворине“. Акција ће бити одржана данас у 13 часова на Тргу младих.

Женски одбојкашки клуб Бимал – Јединство Брчко у 11. колу Премијер лиге БиХ за одбојкашице игра последњу утакмицу у овој години која је традиционални дерби са екипом Кула Градачац. Утакмица се игра сутра у дворани брчанске Гимназије са почетком у 18 часова.

MD MONTEL