Ево како за само 7 секунди жена може освојити сваког мушкарца

JP Putevi Brcko

Можда вам ово буде чудно, али је истинито – мушкарац за седам секунди гледања у жену одлучи хоће ли јој прићи или неће. Бити природан је најбоља формула за успеху у већини животних ситуација, али у неким ситуацијама, попут оних када желите да вас он примети, није на одмет да мало глумите и послужите се овим ситним триковима.

Одело

Није непозната мисао да одећа чини човека. Пруге и шаре су у моди, али једнобојна одећа показује да имате више енергије и веће самопоуздање. Међутим, избегавајте црну одећу, која оставља преозбиљан утисак. Осим ако, наравно, не носите малу црну хаљину која је у свим приликама прави погодак.

Поправљање

Суптилно поправљање одеће, попут равнања наборане сукње, мушкарцима даје до знања да желите изгледати добро за њих, а то им подиже его. Ово наравно не значи да стално треба да вучете и намештате одећу, већ да то урадите лежерно и неупадљиво.

Самопоуздање

Ово је особина која сигурно пали. Једном руком се наслоните на шанк како не бисте деловали укочено. Самопоуздање је кул, али немојте претерати и држати руке на боковима, јер тако нећете изгледати изазовно, већ насупрот томе, неприступачно. Опустите се.

Поглед

Благо спуштена брада и поглед лагано према горе док причате с неким (или га само гледате) делује јако кокетно и привлачно. При говору тела пазите и да, док седите, не прекрстите руке испред себе. Он из тога може прочитати да бисте радије били на неком другом месту него ту са њим.

Привуците пажњу

Хаљина без нараменица или мајица без рукава непогрешив су избор за привлачење пажње. Када приметите да вас посматра, лагано слегните раменима и он ће као хипнотисан кренути према вама.

Штикле

Штикле су мушкарцима привлачне, али равне ципеле могу бити још привлачније ако једну носите на врховима прстију. Полускинута ципела показује да сте разиграног ума, а ако притом имате прекрштене ноге, пазите да нога која је горе буде она која је даље од момка који вам се свиђа. У противном, добиће утисак да нисте отворени за нова познанства.

Извор: ддл.рс

MD MONTEL