Зашто је Јарац најбољи знак?

JP Putevi Brcko

Овим знаком се завршава година и почиње нова, а зашто је најбољи, сазнаћете у тексту…

Јарац „отвара“ ново доба године, њиме почиње зима, а ако нисте спремни за њу, неће бити лако. Али, Јарчеви имају много, много добрих особина, ако познајете неког ко је рођен у овом знаку, сигурно га поштујете и волите због овога:

Упоран је
Када нешто хоће, он то и оствари, не одустаје ни по коју цену. Тешко прихвата могућност да постоји и другачија перспектива од његове, личне. Не слуша друге, већ само себе.

Амбициозан је
Тачно зна шта хоће и како то да оствари. Посао и каријера су му на првом месту. Увек се брине око тога и никад није потпуно срећан ако није остварен у послу. Њиме влада Сатурн, а то значи да је стрпљив, тврдоглав и упоран и кад сви други одустану. Није ни њему самом лако, али свако одустајање Јарац доживљава као неки мали пораз. То се не сме догодити. Он можда иде полако, али иде све до врха.

Скроман је
Он не тражи похвале као Ован, Лав или можда Стрелац. Не. Он ћути и ради на себи па како буде. Не треба му потврда других да је добар, успешан или богат. Јарац то зна. Не воли славу и да привлачи пажњу, увек остаје веран свом васпитању и скроман.

Одличан је под притиском
Опрезан је и дисциплинован. Он ће задржати смиреност кад нико други неће, иако му можда нешто неће пријати. Ипак, никад неће изаћи из одличне улоге особе која је увек чврста и зна шта хоће и шта треба да уради. Никад не прави нагле одлуке, него све промишља до бесвести. Увек држи све под контролом и зато је углавном на водећим местима у фирми.

Има смисла за хумор
Да ли Јарац има смисао за хумор? Наравно. Он се само не отвара свима и ретко ко га зна добро. Сви који га знају мисле да је озбиљан, али они који проводе више времена са њим знају да он уме да буде духовит. Само му дајте времена да се опусти.

Лојалан је
Ако је неко посвећен и лојалан то је Јарац. Јарац увек зна шта тачно треба да уради, ко му је битан, коме ће посветити своје време. Никад не запоставља драге људе, и никад их неће издати и оставити кад је најпотребније. Иако може бити на другој страни планете, Јарац ће увек знати кад је неком рођендан, како да помогне, како да подржи пријатеља. Оно што он каже тако увек и буде. Он је увек један од најбољих пријатеља. На њега се можете ослонити за било шта. Шта год каже тако и уради. Једино што некад није добро је то што увек мисли да је у праву.

Не губи време
Јарац никад неће губити време на људе који му се не допадају. Неће радити послове које не воли. Чим научи да пресеца такве односе, биће успешан и срећан. Њему је његово време најдрагоценије, па ако издвоји време за неког то треба ценити. Исто важи за везе, пријатеље и послове. Ако не види поенту неког односа, онда ће га лако прекинути. Ипак са њим бар увек знате на чему сте.

Извор: Мондо

MD MONTEL