Хумано и забавно: Деда Мразови трчали Бијељином

JP Putevi Brcko

Стар трке био је на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића, а дужина стазе један и по километар.

Учесници су добили стартни пакет са капицом Дједа Мраза, стартним бројем, медаљом, честитком, освјежењем, ужином и промотивним материјалом.

– Сваки учесник трке је  на један дан био Деда Мраз, а од сваке котизације je купљен и поклоњен један новогодишњи пакетић посредством Добротворног братства и сестринства „Радост“ из Бијељине. Оволики одзив учесника нисмо очекивали, до синоћ је било пријављено 300, а данас после трке видим по списковима да је било око 500 учесника, рекао је Никола Гаврић из Зимског села.

Учесници су могли да трче, шетају, друже се и прије свега добро забаве, а готово сви су рекли да једва чекају следећу годину и нову трку.

Сви који пошаљу своје фотографије са трке (обавезно је да се види стартни број) на адресу електронске поште зимскосело@гмаил.цом и објаве је на „Фејсбуку“ (уз обавезни „таг“) учествују у наградној игри, у којој је највреднија награда викенд на Златибору.

Организатори су нагласили да ће од следеће године ова трка бити увршета у свјетски календар Трка Деда Мразова, које су до сада организоване углавном у свјетским метрополама.

Из Зимског села су обећали још занимљивих садржаја током ове и следеће године, које за сада нису хтјели да откривају.

Извор: Бијељина данас

MD MONTEL