Милић приредио новогодишњи пријем за новинаре

JP Putevi Brcko

Градоначелник Брчког Синиша Милић данас је уприличио новогодишњи пријем за представнике медија који раде на подручју дистрикта Брчко и уручио им пригодне поклоне.

Ово је био наставак једне лијепе традиције дружења са новинарима на крају календарске године и прилика да се у неформалном разговору сумирају резултати досадашње сарадње, али и изнађу могућности да се та сарадња новинара, градоначелника и Владе унаприједи, а све у циљу објективног информисања грађана.

Поздрављајући представнике “седме силе” градоначелник Милић је рекао да сарадња у 2018. години била успјешна.

„Медији су они који штите демократију, а демократија подразумијева могућност избора. Избора нема ако уколико немате квалитетне информације које ће омогућити да се људи опредијеле између различитих опција“, истакао је градоначелник Милић.

Захваљујући се новинарима на досадашњој изузетно коректној сарадњи, градоначелник Милић је похвалио њихово објективно информисање јавности о раду брчанске Владе и пожелио им остварење свих лијепих жеља у Новој години.

Новинарима су овом приликом уручени пригодни новогодишњи поклони, а дружење са градоначелником Милићем и његовим сарадницима настављено је у пријатном – празничном духу.

М.Ђурђевић

MD MONTEL