Полиција у веома кратком року пронашла отуђени путнички аутомобил

JP Putevi Brcko

– Дана 25.12.2018. године око 09,10 сати Полицији се обратила грађанка из мјеста Брка, те пријавила да је из њеног дворишта у мјесту Брка, од стране непознатог лица или више њих, отуђен њен путнички аутомобил марке БМW, босанскохерцеговачких регистарских ознака.

Одмах по дојави на лице мјеста извршења кривичног дјела изашли су полицијски службеници, који су, обавијестили дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ, те обавили увиђај као и предузели мјере и радње на проналаску отуђеног аутомобила и извршиоца овог кривичног дјела.

Предузетим истражним мјерама и радњама, током јучерашњег дана од стране полицијских службеника Полиције Брчко дистрикта БиХ и МУП-а ТК-а ПУ Грачаница, пронађено је отуђено возило ¨БМW¨ које је и криминалистичко-технички обрађено и враћено власници. Након криминалистичке обраде и анализе расположивих информација, полицијски службеници су прикупили доказе да постоје основи сумње да су највјероватније три лица: са иницијалима О.Т. рођен 1999. године, С.М, рођен 1988. године и Х.Е. рођен 1990. године, учествовала у извршењу овог кривичног дјела.

Против наведених лица Брчко дистрикта БиХ ће упутити Извјештај Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ, због почињених кривичниох дјела “Тешка крађа” из члана 281. Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

MD MONTEL