ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ Хоће да ме ућуткају, вакцинаши би да одузимају децу родитељима

JP Putevi Brcko

Текстови у „Блицу“ су заправо само наставак актуелног медијског и судског прогона којим сам изложена од стране интересне групе промотера обавезне вакцинације, а њихова намера да ми се одузме лекарска лиценца има за циљ да ме дисквалификује као критичара вакцина.

Овако за „Србин инфо“ др Јована Стојковић коментарише медијске нападе на њу и истиче да се иза жеље ове интересне групе да је ућутка, заправо крије њихова намера да се без много таласања у јавности у 2019. години подигне ниво обавезне вакцинације у Србији.

– Њихов циљ је да у 2019. и 2020. години вакцинација постане обавезна и за одређене структуре одраслог становништва, као и да се већ у првом кварталу 2019. усвоје нова законска правила о правима детета, која би подразумевала да је невакцинисање једнако занемаривању детета, што отвара простор за одузимање детета родитељима који не желе да га вакцинишу – објашњава Стојковићева.

Она наглашава да су напади и скандалозне судске пресуде део тактике да се горе поменуте мере спроведу без буке, како се народ не би побунио против вакцинације.

– Зато дискредутују мене и све који се противе обавезујућој вакцинацији. Реч је о пар лобиста који имају подршку назови групе забринутих грађана, а заправо групе за притисак, о којима ћу и ја и покрет „Живим за Србију“ наредних дана да обавестим јавност – поручује др Стојковић.

MD MONTEL