Отац отете, силоване и убијене Тијане: “Убили су Давида, а родитеље ставили иза решетака. Шта бисте ви урадили да сте родитељ?”

JP Putevi Brcko

Игор Јурић је поводом случаја Драгичевић на свом Тwитер налогу написао:

“Можете ли се ставити у кожу човјека чије дијете убијено? Замислите да вас ваша полиција убјеђује у супротно. Замислите да вас лажу, како је ту ноћ ваш син пљачкао. Замислите да лажу да је био под дејством дрога то вече. Замислите да убице нису ухапшене. Шта бисте радили да сте родитељ?”, написао је Јурић.

Игор Јурић оснивач је Фондације Тијана Јурић. Фондација је добила име по Јурићевој кћерки, која је у јулу 2014. године отета, силована и убијена. Имала је тада само 14 година.

Подсјетимо, прије пар дана мајка Давида Драгичевића Сузана Радановић рекла је да ће, уколико их отјерају, отићи пред католичку цркву или џамију. Поручила је да “Ово није вјерска борба, није битна вјера и нација”.

Мајка се обратила јавности, рекавши да не зна којим доказима располажу против ње након што је добила позив за испитивање као осумњичена за неовлаштено прислушкивање и тонско снимање.

“Чекамо да видимо хоће ли нас полиција опет отјерати. Уколико нас отјерају, отићи ћемо код Комарице питати можемо ли се скупити испред Католичке цркве. Ако нам не дају, питат ћемо испред џамије. Ово није вјерска борба, није битна вјера и нација што Давор стално говори. Овдје се ради о убојству дјетета”, рекла је Давидова мајка Сузана Радановић.

Чланови групе Правда за Давида су рекли да не знају гдје је Давор Драгичевић и да због тога не спавају мирно.

Извор: дневно.хр

MD MONTEL