ЕКИПА КУРИРА НА СЕТУ СЕНКИ С БЈЕЛОГРЛИЋЕМ: Нова година неће бити боља, али живели!

JP Putevi Brcko

Глумац и редитељ каже да нову сезону хит серије прави тако да може да се прати независно од прве, а како наводи, још није изабрао ко ће играти Јосипа Броза Тита

Последњи радни дан у 2018. екипа Курира провела је у друштву Драгана Бјелогрлића на снимању серије „Сенке над Балканом“.

Уместо студија у Баранди наша екипа имала је прилике да проведе ноћ са глумцима на Звездари у Астрономском опсерваторијуму, где су ватрени обрачун заказали инспектор Тане и Мустафа Голубић.

Историјски ликови

– Покушавамо да направимо у „Сенкама 2“ потпуно нову причу, која ће у својој структури и атмосфери остати доследна првој сезони. Имамо све јунаке који су преживели и неке нове. Код неких ће публика видети озбиљне промене. Генерално, желимо да направимо нешто што може да се гледа без обзира на то да ли су пратили прву сезону завршену пет година раније – каже Бјелогрлић.

Од историјских ликова појављују се Мештровић, Тито и кнез Павле, а глумац и редитељ је на великим мукама коме да додели улогу Јосипа Броза.

– Нема Тита без мене. Имам неколико глумаца. Тито се само појављује као специјални гост, али он после носи трећу сезону. Врло ми је важно да нађем глумца који то може да изнесе.

У новој 2019. години Драган Бјелогрлић и његов Тане нису оптимисти.

– Неће бити боља, али нема везе. Навикли смо. Ај, живели – кроз осмех нам каже Бјелогрлић, коме стиже пиштољ, и снимање може да почне.


Горан Богдан спреман је да запуца.

– Тане и ја морамо своје неспоразуме да решимо. Мустафа је још опаснији с обзиром на историјске околности. Имам још три месеца снимања, а с Титом ће бити сцена. Мој утисак је да су нам свима улоге селе. Биће ово много боља сезона него прва и веома сам задовољан – каже Богдан.

Целу екипу на снимању насмејала је, али и навела на размишљање, његова изјава шта би данас радио његов јунак:

– Мустафа Голубић би био инфлуенсер. Имао би свој Инстаграм профил. А што је најгоре, да се он сад појави, изјавио би: „Ништа се није променило“, што је тужно.

Жена у политици
Докторку Бојану и у другој сезони играће Јована Стојиљковић.

– Бојана се из Швајцарске вратила у Београд, предаје на универзитету и уплела се у политику. За мене сада има више простора, што је мени као глумици врло занимљиво. Има и нових љубави – каже млада глумица, која сматра да би докторка Бојана, да се серија снима 2018. године, сигурно остала у Швајцарској.

Појачање Игор Ђорђевић
ОСТАЈЕ НЕГАТИВАЦ

Поред Весне Тривалић и Наташе Нинковић, у другом делу сезоне биће и Игор Ђорђевић, кога чека нова велика улога након успеха серије „Корени“. Он ће играти негативца и биће опасна конкуренција Калуђеру.

MD MONTEL