СУТРА ПОЛАГАЊЕ ВИЈЕНАЦА ПОВОДОМ ДАНА РЕПУБЛИКЕ

JP Putevi Brcko

Делегација Владе Српске сутра ће, поводом обиљежавања 9. јануара – Дана Републике, положити вијенце на Споменик погинулим борцима Војске Републике Српске на Гробљу „Свети Пантелија“, Трг палих бораца НОР-а и Спомен-костурницу на Градском гробљу у Бањалуци, те на споменик бившем предсједнику Републике Милану Јелићу у Модричи.

У 10.00 часова на Споменик на Гробљу „Свети Пантелија“ вијенце ће положити делегација Владе Републике Српске, коју ће предводити предсједник Радован Вишковић, а у којој ће бити министар унутрашњих послова Драган Лукач и министар рада и борачко-инвалидске заштите Душко Милуновић, најављено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Вијенце ће на Трг палих бораца НОР-а у 11.00 часова положити делегација Владе коју ће чинити Лукач и Милуновић, као и министар правде Антон Касиповић, те министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренка Голић.

Делегација, коју ће предводити предсједник Владе Српске Радован Вишковић, и у којој ће бити министри Лукач и Милуновић, у 12.00 часова ће положити вијенце на Спомен-костурницу на Градском гробљу.

Вијенце на споменик бившем предсједнику Републике Српске Милану Јелићу у Модричи у 12.00 часова положиће делегација Владе коју ће чинити министар енергетике и рударства Петар Ђокић, министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Срђан Рајчевић и министар за европске интеграције и међународну сарадњу Златан Клокић.

Извор: Срна

MD MONTEL