Током викенда и празника, двије пријаве о почињењу кривичних дјела

JP Putevi Brcko

Током викенда и празника, Полицији Брчко дистрикта БиХ пријављене су двије пријаве о почињењу кривичних дјела, по којима су поступили полицијски службеници, и то:
– дана 05.01.2019. године око 06,55 сати Полицији је пријављено, да је у току ноћи 04/05.01.2019. године, од стране непознатог извршиоца или више њих, извршена провала у угоститељски објекат у улици Јусуфа Чампаре у Брчком. Увиђајним радњма, констатовано је да је непознато лице након провале у објекат из истог отуђио мању количину новца и разног алкохолног пића.

– дана 06.01.2019. године око 15,20 сати, Полицији је пријављено да је у мјесту Г.Рахић, од стране непознатог лица или више њих, извршена провала у помоћни објекат, одакле је отуђило разне прехрамбене производе. На лицу мјеста, од стране полицијских службеника извршен увиђај.

С обзиром да у наведеним случајевима постоје основи сумње да је почињено КД “Тешка крађа” из члана 281 став 1 Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ, полицијски службеници предузимају мјере и радње на расвјетљавању ових кривичних дјела и проналаска извршилаца.

MD MONTEL