СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА ПОВОДОМ ОСМЕ ГОДИШЊИЦЕ РАДА ЕВРОПСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА БРЧКО ДИСТРИКТ

JP Putevi Brcko

Европски универзитет Брчко дистрикт основан је 2011. године с мисијом да допринесе квалитативном развоју друштва у Босни и Херцеговини посредством афирмације универзалних вриједности слободе, образовања, демократије, људских права и промоције модерног образовања.

Ове академске године Европски универзитет уписао је осму генерацију студената и израстао у једну респектабилну образовну институцију. Богатство овог Универзитета су његови студенти који га чине посебним и који доприносе развоју Универзитета посредством своје властите афирмације у друштву. Свршени студенти Европског универзитета одлично обављају задатке на свом радном мјесту и успјешно одговарају изазовима који им се намећу. Студенти Европског универзитета су добри амбасадори ове институције.

Ове године обиљежавамо VIII годишњицу постојања и успјешног рада Европског универзитета Брчко дистрикт. Најбољи начин да се прослави овај догађај јесте промоција наших свршених студената. На Свечаној академији биће уручене дипломе свршеним студентима I и II циклуса студија на свим факултетима Универзитета. Биће промовисано и четворо нових доктора наука. Поред тога, свечано ће бити уручене и златне плакете најуспјешнијим студентима, појединцима и установама који су допринијели развоју науке, као и захвалнице институцијама и установама с којима Универзитет успјешно сарађује.

 VIII годишњицаa Европског универзитета Брчко дистрикт,  одржати ће се данас, 11. јануара 2019. године, с почетком у 14.00 сати у Великом амфитеатру Европског универзитета.

MD MONTEL