Мушкарац (65) водио љубав са швалерком (47), прекинула га је – СМРТ!

JP Putevi Brcko

Мушкарац (65) из околине Ћићевца преминуо је док је у свом аутомобилу водио љубав са љубавницом (47).

Овај бизаран случај догодио се у селу Појате, у близини аутопута Београд – Ниш, пише “Политика”.

У четвртак је урађена обдукција преминулог која је потврдила да се ради о такозваној задесној смрти.
Овакве смрти често се дешавају

Несрећни мушкарац из околине Ћићевца, нажалост, није једини који је преминуо услед секса. На сличан начин пре три године умро је и полицајац М.М. (45) који је почетком фебруара 2016. године пронађен мртав у аутомобилу марке „југо“ који је био паркиран на проширењу поред пута недалеко од Бајине Баште. Он је био потпуно го, а како је утврђено, преминуо је током секса!

Како је „Ало!“ тада писао, М. М. у тренутку смрти највероватније није био на дужности. Након што је тело пронађено, на лице места су позване његове колеге да би обавиле увиђај. На телу није било видљивих повреда, а М. М. на себи није имао ништа од одеће, већ је само био прекривен полицијском кошуљом. Тело је послато на обдукцију по налогу тужиоца да би се утврдио тачан узрок смрти. Сумња се да је имао инфаркт јер је, према речима његових колега, пре две године имао операцију срца.

Преминули полицајац био је ожењен, а са супругом је тада имао двоје малолетне деце.
Умро од инфаркта после секса са две љубавнице

Педесетшестогодишњи Београђанин М. С. преминуо је септембра 2017. године од срца, али под околностима својственим правом филмском трилеру.

Када се човеку слошило, дошла је Хитна помоћ, а у пратњи тог медицинског возила биле су две жене, које су се представиле као супруга и сестра. Биле су тада забринуте и у шоку.

Лекари су више пута покушали реанимацију, али мушкарац је убрзо преминуо.

Запослени у Ургентном центру су позвали супругу и сестру, које су све време чекале на ходнику. Саопштили су им да човеку спаса није било, изјавили им саучешће. Оне су плакале па су се некако смириле, а тек потом је уследио прави шок.

– Спремили смо умрлицу коју мора да потпише неко од родбине. Понудили смо двема госпођама да потпишу, али су оне то одбиле, јер, како су нешто касније објасниле – нису у сродству с преминулим! Збуњено смо се погледали, никоме ништа није било јасно – рекао је тада саговорник Блица.

Онда је клупко почело да се одмотава.

– Две жене су коначно признале једној сестри из медицинске екипе да су са покојним М. С. биле у некој врсти љубавне везе која је трајала пет дана. Они су те ноћи, као и више пута претходних дана, сви заједно имали сексуалне односе. Током једног таквог М. С. је позлило и спаса му није било. Сви смо били у потпуном шоку када смо сазнали праву истину – додао је извор.

Права породица покојног М. С. обавештена је о његовој смрти тек ујутро. Његова сестра, али овог пута права, дошла је да идентификује преминулог, преузме тело и потпише умрлицу.

Извор:Ало

MD MONTEL