ВЕСИЋ: У ЂИЛАСОВОЈ ГАРАЖИ ПРОНАШЛИ СМО 10 ГРТАЛИЦА, 100 ЛОПАТА, 50 АУТОБУСА, 3 ПУТАРА И 2 МЕТЕОРОЛОГА

JP Putevi Brcko

(Njuz) Заменик градоначелника Београда Горан Весић открио је да су јутрос у Ђиласовој гаражи у Пожаревачкој улици надлежни пронашли 10 камиона за чишћење снега, 100 лопата, 50 нових аутобуса са зимским гумама, неколико стотина очишћених паркинг места, 3 путара и 2 метеоролога.

– Када смо провалили у Ђиласову гаражу, коју и даље нелегално користи, били смо у шоку шта смо тамо све затекли. Поред нових новцијатих камиона за чишћење снега, лопата, аутобуса и паркинг места, затекли смо три везана путара који су нам рекли да их је Ђилас спречио да обављају свој посао чишћења снега на улицама Београда – каже за њуз Горан Весић.

– Из гараже смо ослободили и два метеоролога које је Ђилас држао затворене још од кад је смењен са места градоначелника, а који су нам открили да постојећи метеоролози у прогнозама намерно умањују количину снега која треба да падне на Београд како би градска власт неспремно дочекала зимске услове. Признали су нам да их је Ђилас затворио како не би давали тачну прогнозу са много снега којег нисмо очекивали – открио је заменик градоначелника Београда.

Весић је рекао да је у гаражи, поред свега наведеног, пронађено и стотине вагона за метро, километри шина, неколико тунела, мноштво метро станица, као и читава мрежа улица без рупа.

Извор: њузнет

MD MONTEL