Ако се покаже да је возило Зорана Бабића изазвало судар – колика ће бити казна?!

JP Putevi Brcko

Једна женска особа је погинула, а пет особа је повређено у данашњој саобраћајној несрећи на наплатној рампи Дољевац на делу ауто пута Ниш- Лесковац у којој су учествовала три аутомобила. Међу повређенима је и директор „Коридора Србије“ Зоран Бабић.

Полиција још није саопштила било какве детаље о судару, али се на лицу места могло видети да је службено возило директора „Коридора“ последње у низу, те да је, према незваничним информацијама, ударило у „средњи“ аутомобил марке „опел“ у којем је погинула жена која је „била везана сигурносним појасом“.

Ватрогасцима је требало неколико сати да њено тело извуку из смрсканог аутомобила. Један аутомобил је од силине ударца завршио неколико десетина метара испред осталих.

Са лица места је најпре одвезено возило у којем је био директор Бабић, док су остала два аутомобила остала на наплатној рампи. Полиција је неколико пута упозоравала новинаре да се „склоне“ са лица места, а није било пожељно ни сликање.

За сада нема полицијске потврде или демантија незваничних информација да није реч о ланчаном судару три возила, како су првобитно навели поједини медији, већ да је службени аутомобил директора „Коридора“ наводно великом брзином ударио у два аутомобила која су чекала да плате путарину. Ови извори су казали да је Бабићев аутомобил „због велике брзине, али и велике магле, промашио канал за електронску наплату путарине и ударио у возила која су већ чекала да плате путарину“.

Према наводима из Клиничког центра Ниш, три особе су лакше повређене, а две теже, али нико од њих није животно угрожен. Директор „Коридора“ је задобио прелом бутне кости и, према последњим информацијама, након пружене помоћи у нишком КЦ вероватно ће бити пребачен за Београд.

Извор: герила

MD MONTEL