СВИЈЕТ И МИ

JP Putevi Brcko

Пише: Неда Козомара

И би „MAC“! За неупућене, регионална додјела музичких признања.

Мора се признати да у техничком и естетском смислу све је било за 10! Београдска арена била је центар спектакла. Бројне музичке звијезде су парадирале сценом и тешко да би се могло рећи ко је боље изгледао. Раскош хаљина, фрузура, кореографија, промјена разних кулиса све то је доприњело да је забава личила на „Hollywood“ и додјелу Оскара. Сви познати водитељи из региона су се смјењивали на сцени, милина их је видјети. Ревија љепоте и умјећа.

Нема бранше без кланова па тако се дало одмах примјетити да су неке водеће звијезде изостале, Брена, Цеца и Драгана. Зато је осмишљена реинкарнација ЈК у виду спота гдје она пресамићена виси преко тарабе и држи сама себи опјело. На крају тријумфално каже; „Ја сам одлучила бити хероина и на вама зарадити лову а ви само гледајте моје слике“!

Сви таблоиди су након феште писали колико је која уложила пара у наступ, у хаљине у плесаче итд. Међутим, колико год сцена и они изгледали бајно не може се догодити ни случајно да звијезда као Леди Гага или Шер, на додјели награде каже колеги који од спонзора добија телефон на позорници;

– Је’л имаш ти телефон?
– Имам, он одговори
-Ја немам!

Пет ријечи које све кажу о жени која је по њеном признању за манифестацију уложила 20.000 €!
Промјенила је 3 хаљине за вече а све упрскала једном реченицом. По томе се разликује Свијет и ми.

MD MONTEL