ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ КРЕНУО У ЧИКАГО ДА ИЗБАВИ СРБЕ ИЗ СНЕГА

JP Putevi Brcko

(Njuz) – Председник Србије Александар Вучић кренуо је данас у Чикаго како би тамошње Србе избавио из снега и заштитио од екстремних хладноћа које већ данима погађају тај амерички град.

Вучић је обећао да ће помоћи сваком од више стотина хиљада Срба који живе у Чикагу, те да ће му у томе помоћи велико искуство које је пре неколико година стекао у Фекетићу.

– Председник је спреман да наше људе износи из снега у три смене, без прекида, чак и без телевизијских екипа ако треба. Све што је потребно јесте да му јаве локацију на коју треба да дође и он ће се појавити да их у наручју изнесе из снега – кажу у председниковом кабинету.

Како наводе његови сарадници, Вучић ће такође помагати људима и да изађу на крај са великом хладноћом.

– Сви који се осећају угрожено хладноћом могу да дођу на неку од председникових конференција за штампу, које ће одржати после акције спасавања, где ће их угрејати топлим причама о расту српског БДП-а, суфициту у буџету и угледу Србије у свету – поручују из кабинета.

Како смо сазнали у кабинету, председник Вучић није тражио никакве посебне услове током боравка у Америци. Он ће чак спавати у једној тамошњој напуштеној касарни, а једино је изразио жељу да му локални Срби покажу најбоље књижаре које би евентуално могао да обиђе ноћу, када не спасава угрожене, и разгледа мало излоге са књигама.

MD MONTEL