Босанка која је најљепша природна жена на свијету – Свијет је очаран њеним изгледом, нимало фотошопа нема ни операције

JP Putevi Brcko

Амерички портал Beautiful Women Pedia је 26-годишњу Соњу Зекић назвао најљепшом природном женом на свијету.

Ова љепотица је жепског поријелла, а од 18-те године живи у Сарајеву гдје је и студирала Економију. Соња је се до сада појавила у неколико музичких спотова и велики успјех је постигла на такмичењу Gentleman,s Choice, гдје су слике на њеном профилу прегледане на више од пет милиона пута.

“Путем е-поште су ме Американци обавијестили о побједи. Моје слике су пронашли на Фејсбуку, а затим ме њихов жири прогласио за најљепшу природну жену на свијету. Када сам видјела да су на њиховој свјетској листи бројни славни свјетски модели, заиста сам била јако изненађена, и због тога сам изузртно поносна на ову побједу која ће отворити велике могућности за мене, надам се напретку у свијету моде. Из портала су ме назвали да будем чланица жирија за слиједећу годину како би изабрали моју насљедницу”- рекла је Соња.

За Соњу је овај Амерички портал написао да је она изврстан примјер природне и лијепе дјевојке. Да има савршено тијело и сјајно лице, те женске атрибуте који су беспријекорни. Зато је управо она најљепша природна жена на свијету за 2018. годину. Јако је тешко наћи љепоту као њену, јер живимо у свијету генетски модифициране хране, пластичне хирургије, фотошопа и слично.

 

Извор: blic-klix.info

MD MONTEL