Астро мајстор открива: Људе овог годишта у 2019. чека добитак на лутрији! Ово су срећни дани и бројеви за сваки знак!

KOLUBARA Brčko

Сваки хороскопски знак има свој дан у недељи који му омогућава лакше савладавање препрека и доноси боље изгледе за освајање примамљивих новчаних награда

Нумеролог, астролог и тарот мајстор Маја Ева Брањуг саветује како да играте игре на срећу и које прилике и могућности сваком знаку Зодијака отвара година пред нама!

Свака боја у езотерији носи своје значење и врши снажан утицај на психу, па стога треба знати одабрати одговарајуће боје по датуму рођења. У старом Египту, Кини и Индији моћ боја се користила за лечење различитих болести и одржавања психичке и физичке равнотеже.

Вероватно сте и сами приметили како боја ваше одеће утиче на ваше расположење током дана, да вам даје или одузима енергију. Тако и сваки хороскопски знак поседује своје боје које по правилу много говоре о његовим карактеристикама. Комбинација одговарајућих боја подиже завидан ниво енергије и може да омогући лакше постизање добитака на играма на срећу.

У различитим културама и митологијама су се дани у недељи повезивали с планетама на небу, тако да су у бројним језицима сама имена дана изведена из имена појединих планета и припадајућих богова. Старим Римљанима, на пример, није било свеједно хоће ли склопити трговачки уговор у уторак на Марсов дан који доноси недостатак дипломатије или у среду на Меркуров дан, будући да је управо он заштитник трговаца.

Сваки хороскопски знак има свој дан у недељи који му омогућава лакше савладавање препрека и доноси боље изгледе за освајање примамљивих новчаних награда. Календари су у прошлости изражавали повезницу с астролошким знањима. Сигурно сте и сами приметили како вам не одговара исто свако годишње доба.

Астрологија и калдејска нумерологија посвећују много пажње одређивању повољних и неповољних раздобља у години за сваки број и знак Зодијака. У повољном раздобљу године особа може боље да искористи прилике које јој се пружају, оствари напредак у каријери или побољша своје финансије.

Месечни хороскоп за март 2019: Стижу дуго очекиване промене!

“Користећи астрологију и информације добијене кроз “језик бројева”, свако може да искористи максимум од године у којој се налази. Годишта која ће током 2019. године бити срећне руке су: 1995, 1983, 1971, 1959, 1947. и 1935″, истиче Маја Ева.

Ево који је и ваш срећан дан за лутрију и који вам је најповољнији период у години:

Ован

Срећан дан за уплату: уторак

Повољна раздобља у години: април, август и децембар

Срећни бројеви: 1, 10, 25, 28, 37

Боја: Црвена

У средњем веку су витезови на својим грбовима носили црвену боју или елементе у црвеној боји јер је симболизовала храброст. Данас се повезује с топлином због ватре, али и са бесом због повећаног црвенила у лицу. Захваљујући црвеној боји, Овнови лакше савладавају препреке и иницирају нове пројекте. Овнови рођени у марту имају велике изгледе већ у априлу да поправе своје финансије кроз игре на срећу.

Бик

Срећан дан за уплату: петак

Повољна раздобља у години: јануар, мај, септембар

Срећни бројеви: 4, 13, 22, 26, 40

Боја: Зелена

Животна мисија Бика је изградити живот на стабилним темељима. Његова основна мантра је “ја имам”, стога они од малих ногу развијају упорност и амбицију како би осигурали себи што удобнији живот. Зелена боја је најпријатнија за очи и побољшава вид, а повезује се и директно за симболику новца. Улазак Урана у Бика омогућује Биковима прве декаде значајнији добитак ако се одлуче да одиграју листић путем интернета.

Ево шта месец рођења говори о женском карактеру!

Близанци

Срећан дан за уплату: среда

Повољна раздобља у години: фебруар, јун и октобар

Срећни бројеви: 3, 5, 21, 23, 30

Боја: Жута

Жута наглашава концентрацију, па се често користи у правним документима. Убрзава метаболизам, а младолике и увек радознале Близанце подстиче на коришћење креативности и имагинације. Јупитер у Стрелцу подстицаће Близанце на игру, али их и оставити без већих погодака у првој половини године.

Рак

Срећан дан за уплату: понедељак

Повољна раздобља у години: март, јул и новембар

Срећни бројеви: 2, 6, 15, 29, 38

Боја: Бела

Неки психолози сматрају да љубитељи беле боје не воле изазове јер желе живот да учине мирнијим и једноставнијим. Помоћу беле Ракови током године неће губити фокус са свог циља и лакше ће контролисати промене расположења. Ракови свих декада требало би да одиграју свој листић на помрачење Сунца 2. јула и на помрачење Месеца 16. јула.

Лав

Срећан дан за уплату: недеља

Повољна раздобља у години: април, август и децембар

Срећни бројеви: 1, 3, 29, 30, 37

Боја: Златна

Одређене боје су кроз историју биле доступне само високом свештенству и аристократији, а не обичним људима. Златна боја се, уз љубичасту, налази на том “повлашћеном” списку, а Лавовима омогућава елоквентност, харизматичност и бољу организованост. Захваљујући Јупитеру у Стрелцу, Лавови би требало да се окрену игрању иностране лутрије.

Овако је руско племство васпитавало децу: 8 закона који стварају добре, али јаке личности!

Девица

Срећан дан за уплату: среда

Повољна раздобља у години: јануар, мај и септембар

Срећни бројеви: 5, 6, 14, 20, 32

Боје: Сива и смеђа

Сива боја ће аналитичне и прецизне Девице подстаћи да преиспитају постигнуте циљеве, а уједно им отворити врата самокритици. Смеђа је боја земље и природног обиља. Светлосмеђа упућује на неисквареност док тамносмеђа може да ствара утисак замишљености. Дугогодишњим играчима рођеним у овом земљаном знаку срећа ће се осмехнути већ у првој половини године.

Вага

Срећан дан за уплату: петак

Повољна раздобља у години: фебруар, јун и октобар

Срећни бројеви: 3, 10, 19, 21, 30

Боје: Смарагдно зелена и ружичаста

Зелена боја је под утицајем Венере, планете љубави, хармоније, шарма и дипломатије, па није необично што представља мир (маслинова гранчица). Ружичаста боја омогућиће Вагама током године равнотежу између успешне каријере и породице. Ако се Ваге прве и треће декаде одлуче да играју у пару, имаће разлога за весеље већ у првој половини године.

Шкорпија

Срећан дан за уплату: уторак

Повољна раздобља у години: март, јул и новембар

Срећни бројеви: 8, 17, 28, 29, 31

Боја: Тамноцрвена

Захваљујући савременом владару Плутону и древном Марсу, Шкорпије неретко зову и “течна ватра”. Тамноцрвена боја омогућиће Шкорпијама бољу контролу понекад жестоког темперамента, јачу интуицију и лакше савладавање препрека. Друга половина године Шкорпијама ће бити наклоњенија за веће поготке.

Шкорпија чита мисли и контролише туђи ум: Који спиритуални дар чучи у вама!

Стрелац

Срећан дан за уплату: четвртак

Повољна раздобља у години: април, август и децембар

Срећни бројеви: 1, 7, 9, 18, 25

Боје: Плава

Боја неба и океана, плава је једна од најпопуларнијих боја. Модни консултанти препоручили су облачење плаве одеће на пословне интервјуе јер та боја симболизује оданост, а људи су продуктивнији у плавим собама. У астрологији представља мудрост, визионарство и истину. Одлазак Сатурна из Стрелца, а улазак Јупитера као планете велике среће, експанзије и иностранства, омогућава овом ватреном знаку годину пуну добитака.

Јарац

Срећан дан за уплату: субота

Повољна раздобља у години: јануар, мај и сптембар

Сретни бројеви: 4, 8, 10, 22, 31

Боје: Црна

Црна је боја ауторитета и моћи. Кроз историју многи су је избегавали јер се повезивала са смрћу и злобом, а кугу као најразорнију болест средњег века звали су “црна смрт”. У модном свету је популарна као симбол ванвременске елеганције јер у њој људи делују виткије. У астрологији је под владавином Сатурна који представља реалност, дисциплину, одрицање, али и непоколебљиву амбицију. У првој половини године Јарчевима ће мало недостајати за веће поготке, а у септембру имају изгледе за добитке у спортским кладионицама.

Каква је душа жене Водолије: Недокучива и своја, у исто време забавна и чудесна!

Водолија

Срећан дан за уплату: субота

Повољна раздобља у години: фебруар, јун и октобар

Срећни бројеви: 5, 11, 23, 25, 34

Боје: Тиркизно плава

Плава боја подстиче ваздушне знакове на размену информација, апстрактно размишљање и лакше повезивање у различите друштвене групе. Тиркизно плава боја током године помоћи ће Водолијама да више верују својим инстинктима и брже долазе до зацртаних циљева. У другој половини године Водолије ће имати изгледе и за освајање покретнине или некретнине помоћу игара на срећу.

Рибе

Срећан дан за уплату: четвртак

Повољна раздобља у години: март, јул, новембар

Срећни бројеви: 9, 12, 18, 27, 36

Боја: Љубичаста

Љубичаста боја је краљевска и означава луксуз, благостање и префињеност. С обзиром да је у природи прилично ретка, у неумереним количинама може да изазове непотребно жртвовање, неодлучност, па чак и нестрпљивост. У астрологији љубичаста врши најдубљи утицај на нашу психу, а повезујемо је са Нептуном који је, уз Јупитера, владар мистичних Риба. Нептун у астрологији представља гламур, уметност, религију, обману и мистику. Рибе рођене у фебруару имаће изврсну прилику у првој половини јула и у новембру за добитак на домаћим играма на срећу.

За 7 недеља пливаћете у новцу: Луда, али ефикасна метода познатог доктора!

Извор: 24сата.хр

MD MONTEL