NAPADNUTI VATERPOLISTI ZVEZDE U SPLITU! MEČ PROTIV MORNARA OTKAZAN! Igrači se HITNO vraćaju u Beograd

KOLUBARA Brčko

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su u kafiću u Splitu, a jedan od njih je skočio u more kako bi se spasio.

Splitska policija je nešto posle podneva dobila dojavu da je na Rivi napadnut muškarac. Dobio je nekoliko udaraca, ponuđena mu je medicinska pomoć, ali je odbio. Policija traga za petoricom!

OTKAZAN MEČ

Zbog ovog nezamislivog skandala, VK Crvena zvezda neće igrati meč protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige, već je odmah posle incidenta krenula autobusom put Beograda.

Jednom igraču STRADALA ARKADA

Vaterpolsiti Crvene zvezde Dušan Vasić, Miloš Maksimović i Aleksandro Kralj sedeli su u kaficu u Splitu kada su ih napali huligani. Napadnuti igrači su se dali u beg, a golman Aleksandro Kralj je skočio u more kako bi se spasio batina! Vaterpolisti su napadnuti jer su nosili obeležja Crvene zvezde!

Četvorica mladića u majicama Crvene zvezde seli su u subotu u kafić na splitskoj Rivi. Nije dugo prošlo dok ih nisu napali drugi mladići. Zvezdaši su se dali u beg, a jedan je spas pronašao skokom u more.

“Primili smo dojavu, po izlasku na mesto događaja nismo zatekli napadače, a momka koji je skočio u more smo prevezli do hotela da se presvuče i u toku je razgovor u kojem ćemo utvrditi detalje”, poručili su iz splitske policije i dodali kako je mladić odbio lekarsku pomoć.

Izvor: kurir.rs

MD MONTEL