Е ОВАКО СЕ ПОБЕЂУЈЕ БЕЛА КУГА: Орбан удатим Мађарицама даје субвенције од 36.000 долара!

JP Putevi Brcko

Мађарски премијер Виктор Орбан најавио је данас нове субвенције за све жене које се удају пре 40. године, као и нове погодности за нововенчане парове и породице.

„Све мање и мање деце се рађа у Европи. Што се тиче Запада, њихов одговор је имиграција. За свако дете које недостаје, требало би да се нађе ново и тек онда ће бројеви бити на месту. Али нама нису потребни бројеви. Нама су потребна мађарска деца“, рекао је данас у свом обраћању нацији Орбан.

Он је најавио нови програм у седам тачака који ће донети нове погодности за нововенчане парове и породице. Нове мере ће омогућити породицама које имају најмање двоје деце да добију субвенције за куповину куће, као и за куповину аутомобила.

Жене које имају најмање четворо деце имаће могућност да не плаћају лични порез на доходак. Жене млађе од 40 година које се удају први пут, имаће могућност да добију субвенције од десет милиона форинти (36.000 долара), рекао је Орбан.

Трећина тог дуга се отписује када жена роди друго дете, а након трећег, дуг се у потпуности описује.

„То је одговор за Мађаре. Не имиграција“, рекао је Орбан.

Више о проблемима масовне миграције, како се Мађарска изборила са тим проблемом, масовним злостављањима жена у ЕУ од стране миграната и шта све стоји у контроверзном споразуму УН из Маракеша, чији је потписник и Србије погледајте у следећем снимку:

Извор: Тањуг

MD MONTEL