СЛАВКО НИКИЋ: Александар Вучић мора отићи са власти а власт требају да узму млади родољуби

JP Putevi Brcko

Гост најновије емисије „Људске приче и разговори“, аутора и водитеља Миодрага Мишка Станковића био је Славко Никић пуковник полиције у пензији и Пуковник централне Козачке војске Руске федерације. Славко Никић је бивши обавештајац српске полиције који се у периоду од 1990 до 1999 године борио са шиптарском наркомафијом!

Славко Никић упозорио је,  у име људи са Косова и Метохије, Александру Вучићу и “полтронској влади” да не смеју Косово да предају Шиптарима јер ће казна за издајнике бити сурова.

За Александра Вучића додаје да сад говори како неће слати своју децу да бране Косово и Метохију а да му није сметало да шаље туђу децу у рат 1998 и 1999 године.

Славко Никић каже да ће званична Русија подржати Србију у одлуци коју донесе око статуса Косова, а Александар Вућић и Ана Брнабић би да Косово и Метохију дају убицама попут Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија који су продавали Српске органе. Славко Никић поставља питање Александру Вучићу зашто опозицији прети хапшењем кад за њих има много веће питање, а то је, где су отети Срби са Косова и Метохије, где су њихове кости?

Такође се осврће на појаву да су многи издали и приклонили се Александру Вучићу и Ани Брнабић, те да је велико питање како ће објаснити ту издају свим ветеранима и људима са Косова и Метохије. Сам Славко Никић каже да он који је пореклом са Косова вероватно неће преживети ту издају али ће се борити на све могуће начине пишући књиге, текстове и слично.

Славко Никић каже да ће доћи до рата ако Албанци нападну Србе на Косову и Метохији јер ће многи ветерани и добровољци отићи да бране свој народ. Шта год да Александар Вучић одлучи он крши закон и онда наређење самог председника више и не важи. Устав је и изнад председника.  Не бранити државу је кривично дело.

Славко Никић је хапсио Албанске терористе за које каже да су силовали и спаљивали Српскиње па се присећа случаја малолетне Јоване коју су терористи силовали и спалили и које је он успео да ухапси да би доживео да их ослободе Наташа Кандић, Соња Бисерко и остале перјанице НВО сектора којима је тад логистика био Чедомир Јовановић и по речима Славка Никића Злочиначко удружење ДОС.  Било је договорено да се размене заробљеници, и прво су пуштени Албанци уз обећање да ће бити пуштени заробљени и отети Срби, али то се никад није десило, Срби нису ослобођени а Славко Никић тврди да су НВО, Чедомир Јовановић и неки из ДОС-а узели новац од Албанских Терориста и препустили Србе Терористима који су им вадили органе.

Славко Никић додаје да није постојала само једна жута кућа него и многе друге распрострањене по Албанији. Тачније 165 објеката.

Извор: правда

MD MONTEL