ПРЋО ПОЗОБАО СМОКИ!

JP Putevi Brcko

Ових дана, као одговор масовном окупљању и протестима у Србији под називом “1 од 5 милиона”, и Прћо је кренуо у контра окупљање како би показао да и ОН има подршку „СПОНТАНО ОКУПЉЕНОГ“  поробљеног народа.

Да се разумемо, поздрављам окупљање народа и протесте “1 од 5 милиона” али не подржавам поједине жуте баксузе који су у свом мандату развалили Србију „к`о педер Плејбој“. Уништили су СКОРО све те је Прћи остало само још да преда Косово.

Дакле. Поздрављам протесте али се уједно и питам ЗАР НАМ ЈЕ АЛТЕРНАТИВА Лас-Ђи и Јеремија?

Још већа чињеница је да је тренутна ситуација у Србији катастрофална и никад није била гора. Чак ни у Злобицино и Јулкино време није било овако.

Хапсе се сви они који млатарају са вешалима, ал` се зато заташкава име убице у саобраћајној несрећи на наплатној рампи!

Прети се на све стране затвором, протеривањем на неки нови Голи Оток, и то само ако покушате да размишљате контра од владајуће структуре. Са друге стране владајућа структура је та која крши Устав, која распарчава земљу, која је довела народ до просјачког штапа! Ал` ВЛАСТ НЕМА КО ДА УХАПСИ И ПРОТЕРА ОДАВДЕ!

И у свој тој силној кампањи, приликом обиласка Јужнобанатског округа, пожелео Прћо да позоба смоки. Он је човек из „народа“ те као сваки грађанин САМ иде у Гранап. ОНАКО, СПОНТАНО! Не шаље робове у куповину.

И тамо у некој приприздини у атару села Глогоњ, СПОНТАНО, у Гранапу код Стоилковића (партијског човека) улази Прћо сам да купи смокић и сокић. И као случајно, баш у том моменту испред Гранапа, СПОНТАНО су се окупили мештани да ову куповину поздраве еуфоричним и СПОНТАНИМ аплаузима.

Наравно, сасвим случајно И СПОНТАНО су се нашли и сниматељи, новинари и фото-репортери да све то овековече.

Питам се да ли постоји граница увлачења у Прћин доњи део леђа и масирање његове простате од стране полтрона и бескичмењака?  А све онако баш СПОНТАНО!

ТАКВУ СПОНТАНОСТ СВЕТ ДО САДА ВИДЕО НИЈЕ.

MD MONTEL