PRĆO POZOBAO SMOKI!

KOLUBARA Brčko

Ovih dana, kao odgovor masovnom okupljanju i protestima u Srbiji pod nazivom “1 od 5 miliona”, i Prćo je krenuo u kontra okupljanje kako bi pokazao da i ON ima podršku “SPONTANO OKUPLJENOG”  porobljenog naroda.

Da se razumemo, pozdravljam okupljanje naroda i proteste “1 od 5 miliona” ali ne podržavam pojedine žute baksuze koji su u svom mandatu razvalili Srbiju “k`o peder Plejboj”. Uništili su SKORO sve te je Prći ostalo samo još da preda Kosovo.

Dakle. Pozdravljam proteste ali se ujedno i pitam ZAR NAM JE ALTERNATIVA Las-Đi i Jeremija?

Još veća činjenica je da je trenutna situacija u Srbiji katastrofalna i nikad nije bila gora. Čak ni u Zlobicino i Julkino vreme nije bilo ovako.

Hapse se svi oni koji mlataraju sa vešalima, al` se zato zataškava ime ubice u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi!

Preti se na sve strane zatvorom, proterivanjem na neki novi Goli Otok, i to samo ako pokušate da razmišljate kontra od vladajuće strukture. Sa druge strane vladajuća struktura je ta koja krši Ustav, koja rasparčava zemlju, koja je dovela narod do prosjačkog štapa! Al` VLAST NEMA KO DA UHAPSI I PROTERA ODAVDE!

I u svoj toj silnoj kampanji, prilikom obilaska Južnobanatskog okruga, poželeo Prćo da pozoba smoki. On je čovek iz “naroda” te kao svaki građanin SAM ide u Granap. ONAKO, SPONTANO! Ne šalje robove u kupovinu.

I tamo u nekoj priprizdini u ataru sela Glogonj, SPONTANO, u Granapu kod Stoilkovića (partijskog čoveka) ulazi Prćo sam da kupi smokić i sokić. I kao slučajno, baš u tom momentu ispred Granapa, SPONTANO su se okupili meštani da ovu kupovinu pozdrave euforičnim i SPONTANIM aplauzima.

Naravno, sasvim slučajno I SPONTANO su se našli i snimatelji, novinari i foto-reporteri da sve to ovekoveče.

Pitam se da li postoji granica uvlačenja u Prćin donji deo leđa i masiranje njegove prostate od strane poltrona i beskičmenjaka?  A sve onako baš SPONTANO!

TAKVU SPONTANOST SVET DO SADA VIDEO NIJE.

MD MONTEL