ТАЊА ЈОВИЋЕВИЋ ПЕВА ЕКВ! Деца из воде са певачицом Октобра 1864. шире љубав Милана и Маги на Дан заљубљених!

JP Putevi Brcko

На Дан заљубљених у Божидарцу окупио се бенд Деца из воде и свира ЕКВ, а у ширењу љубави овог пута им се придружила и она која је ту емоцију делила с бине управо са Миланом и Маги – Тања Јовићевић.

Тања је била пратећи вокал ЕКВ у периоду 1989-1993, када је учествовала у снимању песама са последња три албума и наступала заједно с њима на неколико турнеја. Практично је била придружени члан ЕКВ, а у том периоду је активно певала и у свом матичном бенду Октобар 1864, по којем је остала најпознатија. Након тога, наставила је своју самосталну каријеру и певала с разним бендовима, увек чувајући сећање на песме које је снимила са Октобром и ЕКВ које је радо изводила. После мало дуже паузе сви љубитељи ЕКВ имали су прилику да је чују уживо.

„Удружење Деца из воде, у оквиру ког делује и бенд, има за циљ да све што изгледа да је било некад, за данашње генерације буде и даље ту, те у ту сврху сарађује с бившим члановима ЕКВ. Досад су заједно с њима наступали Срђан Жика Тодоровић (бубњар 1987-1990), Иван Ранковић Рака (бубњар 1985-87), Бошко Станојевић (басиста 1994) и сада Тања Јовићевић. Концерт је трајао близу три сата и на њему  се ставио акценат на песме које је Тања снимала са ЕКВ и на све оне које као лајтмотив имају љубав – јер зато се и окупљају сва деца из воде, да шире љубав, јер су то управо најбоље радили и сви чланови ЕКВ с Миланом Младеновићем и Маргитом Стефановић на челу“, каже Александар Шарчевић, оснивач удружења Деца из воде.

У бенду Деца из воде свирају Зоран Младеновић (гитара и вокал), Луна Шкопеља (клавијатуре и пратећи вокал), Лазар Остојић (бас) и Никола Рајовић (бубњеви).

Извор: Курир.рс

MD MONTEL