МОРТАЛ КОМБАТ – „Деценија“ (2019)

JP Putevi Brcko

У сусрет највећем концерту у њиховој каријери, београдски састав  објавио је нови албум који носи назив „Деценија“. Тај назив није дошао случајно, већ треба да вам стави до знања да бенд ове године слави десет година рада. Албум „Деценија“ излази за издавачку кућу HARDWIRED RECORDS и од данас ћете моћи да га слушате на свим дигиталним сервисима.

За продукцију, микс и мастеринг задужен је Милош Михаиловић, који је то све смућкао у Студију Blaze. Албум је такође доступан и за бесплатан доwнлоад.

„Наши добри, и помало поштени, пријатељи, са поносом вам представљамо нови албум који смо крајње немаштовито назвали „Деценија“. Да, свесни смо да се и Цецин албум исто зове, велики умови слично размишљају. Надамо се да не звучи превише претенциозно ако кажемо да је ово најбољи албум икада, и то не само када га упоредимо са осталим нашим албумима, већ и са албумима било ког светског извођача. Услед тешке немаштине, омогућили смо бесплатан мп3 доwнлоад! Физичко издање ће се такође ових дана појавити у продаји за богаташе, колекционаре, љубитеље антике, и за власнике старијих аутомобила са ЦД шаржерима који не могу да прођу технички преглед (најбројнија циљна група). Уживајте!“ рекао нам је Милош Кричковић, фронтмен овог састава.

Извор: hardwiredmagazine

MD MONTEL