ПУЦЊАВА У РОМСКОЈ ЗГРАДИ

JP Putevi Brcko

Лишено слободе лице које је пуцало из ватреног оружја у улици Железничка у Брчком.

Испред зграде у којој су насељени Роми, у брчанском насељу Ново Брчко, дошло је до ватреног обрачуна. Том приликом било је и повређених. Детаљније у Полицијском извештају:

Дана 20.02.2019. године, око 12,40 сати, Полиција је запримила пријаву да је једно лице пуцало на три лица из ватреног оружја (пиштоља) у улици Жељезничка у Брчком.

        Одмах по сазнању на место догађаја изашли су полицијски службеници који су прикупили информације да је лице са иницијалима Ђ.О. рођен 1983. године, употребом ватреног оружја (пиштоља) нанео повреде лицима Ш.Ш. рођена 1996. године, Ш.Ш. рођен 1994. године, обоје са подручја Брчког и Х.А.рођен 1983. године, са подручја Модриче.

         На лицу места од стране полицијских службеника лишено је слободе лице Ђ.О. које је приведено у Полицију Брчко дистрикта БиХ и над истим се врши криминалистичка обрада.

         Повређена лица су превезена у Здравствени центар у Брчком, где је констатовано да је Ш.Ш. рођена 1996. године задобила тешке телесне повреде, а лица Ш.Ш. и Х.А. лаке телесне повреде.

         О свему је упозната дежурна тужитељица Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ, која је изашла на лице места, под чијим надзором полицијски службеници Полиције Брчко дистиркта БиХ, врше увиђај.

         Више информација ће бити познато након извршених увиђајних радњи.

Шеф Оперативно комуникационог центра

др Халид Емкић

 

MD MONTEL