БЛИЦ ВЕСТИ

JP Putevi Brcko

рчанска Скупштина, иако је било најављено, јуче поподне није наставила започето заседање. До прекида седнице дошло је услед недостатка кворума унутар парламентарне већине и неслагања да се у скупштинску процедуру пусти нацрт Закона о планирању, пројектовању и развоју Брчког. Овај закон је практично предуслов за формирање Завода за развој и изградњу града што по свему судећи у овом тренутку и под оваквим законским предлозима посланици из реда Срба нису спремни подржати.

организацији брчанског удружења Воћни клуб данас са почетком у 10 часова ће бити одржано стручно саветовање воћара мајевичке регије. Циљ овог саветовања је стицање нових сазнања, упознавање са модерним тегнологијама производње у савременом воћарству. Повезивање и удруживање у последње време постаје све већа потреба за заједнички наступ на европском тржишту воћа. Саветовање ће се одржатиу великој сали Омладинског центра.

оводом обиљежавања Светског дана хиџаба, Одељење за брак и породицу Меџлиса Исламске заједнице Брчко, синоћ је организовало свечани програм под називом „Хиџаб, моја снага и мој понос“. У склопу овог програма одржана је и модна ревија жена са хиџабом.

MD MONTEL