КРИТИЧНА МАСА ДИСТРИКТА #1

Kolubara

Поводом промоције рекреативног бициклизма, Бициклистички клуб „Св. Николај“ Брчко 03.03.2019. године организује прву бициклистичку вожњу под називом „Критична Маса Дистрикта“.

„Критична Маса Дистрикта“ (КМД) је догађај који окупља љубитеље и кориснике бицикла с циљем уживања у заједничкој вожњи, те популаризације бициклизма у
Брчком.
Прва „Критична Маса Дистрикта“ ће се одржати 03.03.2019. године, са почетком у 16:00х. Старт је код Градске фонтане и возиће се 4 км по градским улицама, са завршетком на брчанском излетишту Фицибајер, гдје ће услиједити даље дружење бициклиста.

Учешће у КМД је слободно за све бициклисте. Обзиром да се очекује велики број бициклиста, свечану поворку бициклиста ће осигурати и припадници брчанске полиције.

Бициклистички клуб “Св. Николај” Брчко у овој години планира на почетку сваког мјесеца организацију оваквих догађаја, чиме ће се придружити и осталим градовима у БиХ, као што су Бања Лука, Сарајево и Зеница, у којима се одржавају “критичне масе”.

У циљу популаризације овог догађаја међу локалним становништвом, представници медија се љубазно позивају да пренесу ово саопштење, а исто тако и да испрате овај догађај на лицу мјеста.

Недјеља, 3. Март 2019. год., 16:00х
Трг младих (Код Градске фонтане)

MD MONTEL