КРИТИЧНА МАСА ДИСТРИКТА #1

JP Putevi Brcko

Поводом промоције рекреативног бициклизма, Бициклистички клуб „Св. Николај“ Брчко 03.03.2019. године организује прву бициклистичку вожњу под називом „Критична Маса Дистрикта“.

„Критична Маса Дистрикта“ (КМД) је догађај који окупља љубитеље и кориснике бицикла с циљем уживања у заједничкој вожњи, те популаризације бициклизма у
Брчком.
Прва „Критична Маса Дистрикта“ ће се одржати 03.03.2019. године, са почетком у 16:00х. Старт је код Градске фонтане и возиће се 4 км по градским улицама, са завршетком на брчанском излетишту Фицибајер, гдје ће услиједити даље дружење бициклиста.

Учешће у КМД је слободно за све бициклисте. Обзиром да се очекује велики број бициклиста, свечану поворку бициклиста ће осигурати и припадници брчанске полиције.

Бициклистички клуб “Св. Николај” Брчко у овој години планира на почетку сваког мјесеца организацију оваквих догађаја, чиме ће се придружити и осталим градовима у БиХ, као што су Бања Лука, Сарајево и Зеница, у којима се одржавају “критичне масе”.

У циљу популаризације овог догађаја међу локалним становништвом, представници медија се љубазно позивају да пренесу ово саопштење, а исто тако и да испрате овај догађај на лицу мјеста.

Недјеља, 3. Март 2019. год., 16:00х
Трг младих (Код Градске фонтане)

MD MONTEL