Стиже нови и последњи наставак серијала о Рамбу

JP Putevi Brcko

Филм прати легендарног Рамба који је овог пута кренуо у Мексико како би вратио отету ћерку свог пријатеља, пише портал „Њу мјузикал експрес“

Нови наставак филмског серијала о легендарном Рамбу, „Рамбо Ласт Блоод“, пети је и последњи део чувене франшизе, а премијерно ће бити приказан 20. септембра ове године и насловну улогу наравно тумачи Силвестер Сталоне.

Филм прати легендарног Рамба који је овог пута кренуо у Мексико како би вратио отету ћерку свог пријатеља, пише портал „Њу мјузикал експрес“ (НМЕ). На том путовању јунак се нашао у борби против једног од најнасилнијих картела у Мексику.

Снимање филма први пут је најавио Силвестер Сталоне 2015. године, али је озбиљан рад почео тек у октобру 2018. године. За режију остварења „Рамбо Ласт Блоод“ задужен је Ејдријен Гранберг. Сценарио новог наставка написали су Сталоне и Мет Крулник.

Ивет Монреал тумачи улогу отете девојке Габријеле, док Пас Вега игра Кармен Делгадо, репортерку која прати трговину дроге у Мексику и помаже Рамбу, преноси РТС.

Серхио Перис-Менцета глуми Уга Мартинеса, насилног вођу мексичког картела, а у глумачкој екипи последњег дела Рамба су и Адријана Бараса, Оскар Хаенда и Хоакин Фигера.

Извор: Танјуг

MD MONTEL