Прољеће у знаку жуте, бијеле и розе

JP Putevi Brcko

Прољећна сезона увијек са собом доноси нове боје, а овог прољећа најмодерније су жута, бијела и пудер ружичаста. Осим што се савршено слажу с осталим бојама и лако се комбинују, могу се носити у свим приликама.

Жута пршти оптимизмом

Можете је вољети или не, али чињеница је да је жута једна од оних боја које прште оптимизмом, а у стању је да свакој комбинацији удахне свјежину и раскош. Она је готово сваке прољећне сезоне у пуном изражају, а већина жена је радо носи, без обзира на прилике.

Жута је одлична за комбиновање с многобројним другим бојама, без обзира на то какав стил се жели постићи. Примјера ради, ако вам је циљ да ваш стајлинг изгледа што упечатљивије, увијек је можете комбиновати с контрастним нијансама и добити цолор блоцкинг стил, а он је баш идеалан за прољећну сезону.

С друге стране, жута се најбоље слаже с неутралним нијансама, а у томе предњачи црна. Међутим, како не би све било толико предвидиво и већ виђено толико пута, оно што можете урадити јесте да жуту комбинујете са сивом. Такође, носите је с тамнозеленом или тегет и заблистаћете у свим приликама.

Бијела одише свјежином

Иако технички није ријеч о боји, бијела је свима један од најдражих избора, јер не постоји друга боја или нијанса с којом се она не слаже. Бијела можда и јесте најпопуларнија током љетне сезоне, али овог прољећа све је у знаку ове свјеже нијансе.

Она је у стању да вам освјежи стајлинг на најједноставнији могући начин, а тако добро се слаже са свим другим бојама. Можда управо из тог разлога и јесте толико популарна, јер чак и најобичнија бијела мајица може вам помоћи да изгледате модерно.

Бијелу и њене нијансе – боја лед, шампањац, сњежнобијела – можете носити чак од главе до пете и нећете погријешити.

Ако желите да ваш стајлинг буде што упечатљивији, додајте пар асесоара који су дезенирани или у некој од ватрених нијанси и сигурно ће вас сви примијетити, гдје год се појавите.

Романтична пудер ружичаста

Ова боја је јако романтична и женствена и управо због тога не чуди што је чест избор многих жена. Пудер ружичаста је све само не незанимљива. У ствари ово је једна од оних боја које се могу добро искомбиновати са свим другим бојама и са њом се увијек постиже женствен стајлинг.

Пудер ружичаста је такође веома популарна током прољећне сезоне, а у свој стајлинг је можете уврсити на тако много начина, било да бирате комаде гардеробе, асесоаре или обућу у овој њежној и привлачној боји.

Можда и најбоље од свега је то што пудер ружичасту можете носити у свим приликама, управо зато што је веома блага и њежна, увијек привлачи пажњу, а није нападна. Такође, можете је носити и у свечаним приликама, а хаљина од пудер ружичасте чипке је феноменалан избор.

Извор: Независне

MD MONTEL