Ликвидација у Јоханесбургу: Србин убијен на мотору!

JP Putevi Brcko

Настављена серија бруталних ликвидација Срба у Јужноафричкој Републици. Изрешетала га двојица нападача. Мотив злочина још није познат.

Ј.С. (51) из Београда, како незванично сазнају „Новости“, убијен је у Јоханесбургу у Јужноафричкој Републици у суботу пре подне.

Према последњим информацијама из истраге, како преносе тамошњи медији, мотиви ове сачекуше и даље нису познати, пишу „Вечерње новости.“

Двојица нападача су осумњичена да су излетела из аутомобила и изрешетала жртву која је у том тренутку управљала мотором.

Убиство се догодило око 10.30 ујутру у Рудепурту, делу Јоханесбурга. Према речима сведока, из аутомобила су изашла двојица мушкараца обучена у црно, са рукавицама и наочарима.

„Чуо сам шест хитаца. Један човек је пуцао у другог, када се овај срушио. Потом је нападач сео у кола, а из њих је изашао други, који је наставио да решета особу на земљи“, испричао је очевидац за „Њуз24“, који није желео да открива идентитет плашећи се одмазде.

На улици је у том тренутку било више људи, а један пролазник је наводно сликао аутомобил којим су се убице одвезле. Након што је приметио да их фотографише, нападач му је показао – средњи прст.

Екипа Хитне помоћи је стигла после десетак минута, али Југославу С. није било спаса. Интензивно се трага за осумњиченима, а медији спекулишу да је реч о четворици организатора ове ликвидације.

Извор: мондо

MD MONTEL