Дошло то доба

JP Putevi Brcko

Пише: Неда Козомара

Каква год да је зима прољеће не прескаче свој ред. Дошло је!

Како ће ко да га дочека?! Планирајте да вам то буде најљепше доба у животу. Дајте прољећу, баш овоме, шансу да вас усрећи и обоји у боје пастела као из најљепше приче. Има хиљаду разлога зашто би требало да се радујемо само је разлика у томе колико желимо да видимо све те разлоге око и код себе.
Упознавање нових особа је и могућност за нове доживљаје, сазнања да постоје добри људи они за које мислите да више не постоје и да сви под небеском капом јуре за неким парама и имовином а на том путу бестијално газе и прескачу људе као тркачи препоне.

Од прољећа очекујемо да цвјета, мирише, угрије, донесе нове љубави, заборави старе и све што је најљепше да нам дарује и звони на сва звона најављујући свој долазак.Како ћемо ми дочекати спринг?

Кад долазе вазни гости сви се облачимо у најљепшу робу, дотјерујемо се на свим нивоима наше персоне да не помињемо послужење у тек окреченим кухињама.
Ред би био да се тако поспремите и за овог госта који обилато доноси дарове живота, нова црвена зрнца и највише од свега, вјеру и наду да најљепше тек долази. Зато ви, направите мјеста у свом срцу да би се те фине ствари могле удомити баш код вас.

MD MONTEL