БИВШИ ПРЕДСЕДНИЧКИ ПАР МИСТЕРИОЗНО НЕСТАО

JP Putevi Brcko

Погасили све налоге на друштвеним мрежама, нико не зна где су Тома и Драгица!

Да ли је бивши председник Србије Томислав Николић звао Фејсбук и замолио га да га обрише с Твитера, или је ситуација била обрнута то не знамо, али оно што је сигурно јесте то да његових званичних налога на тим друштвеним мрежама више нема.

Заједно с Николићем с интернета је нестао званични сајт његове супруге Драгице.

Иако на друштвеним мрежама још постоје налози Томислава Николића, ипак ниједан није прави, односно званични, те се чини да је бивши председник Србије одлучио да напусти и Твитер, и Фејсбук, и Инстаграм.

Додуше, не можемо му ни замерити на тој одлуци јер Николић није имао много среће с друштвеним мрежама, пошто је на истим био главна мета за збијање шала.

Колико их је разумео, показало је његово гостовање у емисији „Упитник” на РТС-у, када је изрекао сада већ легендарну изјаву.

– Знате, друштвене мреже служе за критику. Ја још нисам видео друштвене мреже, изузев организованих, које би хвалиле. Чак и ове које критикују јесу организоване. Пошто понекад седим с пријатељима и кажем: „Хајде да дамо негде неки коментар” и уопште не можемо да добијемо телефонски контакт да се каже шта желиш да кажеш – изјавио је бивши шеф државе и запалио друштвене мреже.

Иако Тома одавно није шеф државе, шале попут оне чувене: „Драгице, стави гибаницу, стиже нам неки мејл” и даље се могу прочитати на друштвеним мрежама.

Када смо код супруге бившег шефа државе Драгице Николић, чини се да је и она заједно с Николићем одлучила да батали интернет. Занимљиво, сајт који је током Николићевог мандата носио назив „супруга.председник.рс“ више не постоји, па се сад аутоматски пребацује на сајт „председник.рс“.

MD MONTEL