ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ НОЋАС ЛУДНИЦА ОСТАЛА ОТКЉУЧАНА

JP Putevi Brcko

„Министар одбране Александар Вулин одлучио је, да у петак, 12.04.2019. године, тачно у 11:55 часова започне штрајк глађу у Скупштини Србије због насиља које над Србијом спроводе фашиста Бошко Обрадовић и тајкуни Драган Ђилас и Вук Јеремић, ексклузивно сазнаје Информер!“

Ало брате, ‘еси ми добааар? Мислио сам да ме више ништа у животу не може изненадити и да сам се довољно нагледао свакојаких глупости. Ипак, опет и опет и пет пута опет ме изненади особа која се „довабљује“ на име Ву Лин.

Давних деведесетих се парамецијум декларисао као Пацифиста а парадирао је обучен у „Вјетнамку“ и у војним чизмама млатарао главом и масном косом кроз Београд док је одбијао да служи војни рок! Лудило јбт!

Моје поновљено изненађење догодило се када је овај парамецијум ошишао масну косу и, захваљујући педеру и Прћи, од човека пацифисте се преобратио у министра војног.

Тада сам рекао да је изненађењу коначно крај. Ал’ шипак брате. То није обичан парамецијум већ Ву Лин!

Ове године решио је да оде чак корак даље. Тако се пријавио да „часно“ одгули свих петнаест дана војне вежбе и покаже да је спреман да стане на браник отаџбине!!!

Ало бре Хјустоне, овде планета Марс!!!

И тада сам рекао: „Е ово је врхунац изненађењима! Нема даље. Ма шта нема? Има бре и те како!

И онда осване наслов у Информеру да се најежиш. Пази молим те, овај исти парамецијум ступа у штрајк глађу, те неће одустати све до коначног прекида угњетавања Прћине власти од стране опозиције!!!

Е овде мом изненађењу дефинитивно је дошао крај!

Поручујем министру војном, у име свих нас (из седамдесет и неке), да му сви верујемо! Надамо се да нас неће изневерити! Грчевито се надамо да неће одустати од овог штрајка глађу… све до краја!

Учини то и спаси душу. А и нас спаси!!!

MD MONTEL