СМЕЊЕН МЕНАЏЕР ГОДИНЕ

JP Putevi Brcko

Према допису који је на адресу Редакције нашег портала стигао од стране ЈП“Комунално Брчко“ стоји да је Управни одбор овог предузећа разрешио дужности директора Мирсада Ђапу због испуњавања услова за одлазак у пензију.

Ђапо је у изјави за Отисак.ба рекао да је чуо да су га разрешили, „иако су сви свесни да то нема везе са законом“.

„Ја имам уговор на четири године. Имам од ПИО-а Федерације да ту могу остати ако послодавац то хоће, а послодавац је то рекао на конкурсу. Инспекција је пробала по пријавама неким да то утврди и утврдила је да је то у реду. Сад одједном после свих извештаја позитивних и негативних, на предлог СББ-а, јер им треба неко место, они су то урадили преко ноћи”, навео је Ђапо у изјави за Отисак.ба.

Ђапо је нагласио да он разрешење не прихвата те да ће тужбом добити најмање 100.000 конвертибилних марака.

„Адо Нуковић је добио 60.000 првостепеном пресудом, Рејзовић је у процесу. Улази Јавно предузеће у један општи хаос. УО нек размисли о себи, а ја ћу их гањати до Страсбура чак”, истакао је Ђапо, додавши да је он “политички смијењен”.

Очигледно да у овом предузећи постоје многобројне малверзације још од самог формирања јавног предузећа. Очигледно да се све шарене радње у предузећу користе искључиво за политичка поткусуривања. Очигледно је да ће и у будуће бити оваквих ујдурми. Наравно све ово неће обићи ни грађане Кондоминијума јер ће све бити по њиховим леђима.

 

MD MONTEL