АББА избацује нове пјесме крајем 2019. године

JP Putevi Brcko

У априлу прошле године чланови шведске поп сензације АББА објавили су да су написали и снимиле своју прву нову пјесму у посљедњих 37 година.

Широко призната као једна од најуспјешнијих поп група у историји, ово је први пут да су се Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad (АББА – акроним за њихова имена) поновно ујединили откако су се раздвојили 1982.

Нове пјесме, под називом’I Still Have Faith In You’ i ‘Don’t Shut Me Down’, намијењене су за „avatar tour project“, а Bjorn Ulvaeus је рекао да се стварни наступ уживо с члановима „неће догодити“. ,

Ulvaeus је недавно рекао за Variety да ће се барем једна од нових пјесама појавити „у септембру или новембру“. Након што су најавили нову пјесму прије годину дана, дошло је до бројних кашњења с издавањем ових двију дуго очекиваних пјесама које су ставиле највеће фанове Аббе у ишчекивање.

У интервјуу за дански таблоид Екстра Bladet, Ulvaeus је признао да је „потребно изузетно дуго времена“ за снимање видеа с аватарима чланова групе, додајући „одгађано је предуго“.

Док су двије пјесме довршене, АББА-ин Benny Andersson је у другом интервјуу изјавио како би група могла снимити и трећу пјесму. „Можемо направити још једну када се представа [покрене], а то ће потрајати још шест – осам мјесеци“, рекао је за Variety

MD MONTEL