Овај одијевни предмет је завладао улицама, а до скоро га НИКО није носио!

JP Putevi Brcko

У данашњем свијету моде оно што је необично најбоље пролази, а ако томе додате и да је секси, можете бити сигурни да је реч о великом надолазећем тренду.

Но, постоји један одјевни предмет који је необичан, секси, одважан и уз то елегантан те, према многима, оно најбоље – не захтијева нарочиту храброст. Ни лудост.

Погађате?

Префињене прозирне блузе које откривају све што се налази испод њих. Иако их до пре пар година нико не би обукао у јавност, у последње време су управо такве блузе завладале улицама. Испод њих се носе грудњаци, бодији (понекад и бикинији) или пак секси поткошуље. Занимљиво је како је то вјероватно једини одијевни предмет који је у потпуности прозиран, а није нимало вулгаран или непримјерен. Зато ове прелиијепе блузе одлично функционишу апсолутно свим ситуацијама, од пословних састанака па све до вечерњих излазака.

Наравно, за овим трендом одавно су полудјеле и бројне инфлуенсерке па је тако блогерка AnneLaure Mais Moreau показала како овакве прозирне блузе, ако су у неутралној боји попут смеђе, могу одлично функционисати с класичним комадима. Уз високе панталоне и тек неколико модних додатака искомбиновала је одличан ретро стајлинг.

Да је ријеч о свестраном одевном предмету доказала је и Kat Collings, блогерка и уредница портала Who What Wear. Наиме, она је одабрала ефектну прозирну блузу која ће подигнути апсолутно сваку комбинацију.

Ако одаберете блузу украшену тренутно најпопуларнијим принтом, тачкицама, можете бити сигурни да сте пронашли добитну комбинацију.

Оверсизе тренд је завладао улицама па не чуди што су се многи заљубили управо у такве моделе. Идеална је то комбинација необичног дизајна, одважног стила и елеганције за све оне којима прозирне блузе нису довољне посебне.

MD MONTEL