Вучић: Пензије у Мају мање за 5% због донације Србије катедрали у Нотр Даму!

JP Putevi Brcko

Председник Србије обратио се на данашњој конференцији за медије свим пензионерима Србије поводом бројних критика из редова опозиције и спекулација у вези са донацијом Србије спаљеној катедрали витезова темплара у Нотр Даму.

– Морао сам да се огласим због свих оних глупих и кретенских критика које долазе од фашисте Обрадовића и жутих лопова Ђиласа и Јеремића, и од медијског тајкуна Шолака, од мог бившег кума Башановића и оног Саше Мирковића, наравно!Сви они кобајаги сада брину што ја бацам народне паре на разне будалаштине, што ја поклањам милионе из буџета Клинтону, Блеру, Шредеру, Додику, мигрантима из Сирије и Папуе, и сад овима Французима за обнову оне тамо катедрале у Паризу што је градили пре Исуса још неки витезови темплари, парама које су отимали широм света пљачкајући сиротињу. И дакле, такви криминалци сада нашли мене да критикују, да ми гледају у џепове, да ми броје сваки милион евра из буџета који прође кроз моје шаке? Они мисле да мене то погађа? Они мени не могу ништа, мене је народ изабрао и они на улици могу само да галаме, ништа више од тога јер их народ неће – рекао је Вучић.

У даљем обраћању новинарима, Вучић је додао да је принуђен да уведе драстичне мере штедње због те донације.

Србија граби ка свом економском максимуму, али ова донација знатно ће да утиче на наш стандард, тако да смо имали консултације на највишем нивоу државе и донели смо тешку одлуку да смањимо пензије у Мају за 5% због овог непланираног издатка из буџета – рекао је Вучић и додао “да је сигуран у то да ће галамџије из опозиције да га нападају због ове одлуке, али он је сигуран да ће пензионери разумети да су донација Нотр Даму и смањење пензија у њиховом интересу, и за добро и њихово и њихове деце, а нарочито унука”.

Извор: вецерњеновости.нет

MD MONTEL