ПИОНИРКЕ ЛАВОВА ВИЦЕШАМПИОНКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

JP Putevi Brcko

Женска пионирска селекција Кошаркашког клуба Лавови освајањем вицешампионске титуле у првенству Републике Српске остварила је до сада највећи успјех у историји клуба од оснивања 2014. године.

Утакмицама Финалног турнира првенства Републике Српске у конкуренцији пионирки (2004/05.) који је у недељу, 21. априла одржан у Брчком, спуштена је завјеса на веома успјешну сезону за Кошаркашки клуб Лавови из Брчког. Побједом против ОКК „Феникс“ из Бања Луке 75:33 и поразом од ЖКК „Леотар 03“ из Требиња 27:59, пионирке Лавова окитиле су сребрним медаљама и титулом вицешампиона Републике Српске за сезону 2018/2019.

Успјех који ће остати златним словима уписан у клупској историји оствариле су: Милица Ђокић, Амила Смајић, Катарина Станишић, Николина Ђокић, Ана Ђокић, Адна Окић, Виолета Вукић, Јелена Благић, Јелена Лазаревић, Ксениа Вукић, Сара Ђокић и Анђела Бајевић, тренер Александар Ближњаковић.

И поред пораза у финалној утакмици против требињки, кошаркашице Лавова показале су да је пред њима свијетла кошаркашка будућност и да ће у времену пред нама у Брчко донијети још много медаља и титула.

MD MONTEL