МАЈМУНИСАЊЕ ЈАВНОСТИ

JP Putevi Brcko

О чувеном „Скадру на Сави“ рађеном у постмодерном „Ђапића стилу“ ,који готово две деценије „краси“ Кондоминијум, писали смо небројено пута до сада.

Ако питате грађане за мишљење, готово сви се стиде чак и да прођу поред стадиона. Ових дана сe неко досетио да окачи и паролу „ПОНОС ГРАДА“. Мора се признати да је парола у складу са колосалним здањем.

Чувени „Градски стадион“ од настанка Кондоминијума до данас променио је неколико „власника“. Од оних који су фудбалски клуб Јединство увели у „ШАНДРЛАЈЗ“ Џ-лигу па до оних који су шутирали децу са стадиона јер ГАЗЕ ТРАВУ! И сви они су олизали прсте из Буџета говорећи о „коначном завршетку изградње стадиона“. Наравно, од толиког обећања Стадион је сам од себе почео да се урушава. Газдама (власницима) овог „прелепог“ здања је већи проблем то што деца својим ногицама могу „траву да потабају“ па после „фудбалери“, на потабаној трави изгубе утакмицу. А и могу фудбалери, да не да лепи Бог, и да угану ногу због дечије утабаности па после треба плаћати фудбалерима одштету.

Са друге стране, ако је стадион неко добио у своје власништво онда то треба лепо народу да се каже и да престанемо са издвајањем новца и улагањам у „завршетак радова“ од народних пара.

А власнику треба рећи: „Рођо, ако си добио стадион у власништво онда улажи сам у њега ал` прво врати народне паре које су до сад уложене“!!!

Према томе, ако је стадион „ГРАДСКИ“ онда право да уживају на овој површини ИМАЈУ СВИ они који се баве спортом. ЧАК И АМАТЕРИСКИМ СПОРТОМ!!!

Стога поставља се логично питање:

  • КО ЈЕ ТАЈ ПАМЕТЊАКОВИЋ који је донео одлуку да на атлетској стази ЗАБЕТОНИРАНА ДЕО СТАЗЕ ЗА ТРЧАЊЕ ПРИЛИКОМ ПОСТАВЉАЊА КУЋИЦА ЗА ГОСТЕ-ДОМАЋЕ ИГРАЧЕ?
  • КО ЈЕ ТАЈ КОЈИ БРАНИ ГРАЂАНИМА ДА, ЧАК И АМАТЕРСКИ, КОРИСТЕ ГРАДСКИ СТАДИОН ЗА СВОЈЕ ПОТРЕБЕ?
  • КОМЕ ЈЕ У ИНТЕРЕСУ ДА ГРАДСКИМ СТАДИОНОМ УПРАВЉА ПРИВАТНИК?

Одговор на постављена питања ВЕРОВАТНО можемо очекивати крајем 2367. године у склопу планираног одржавања такмичења „БАЦАЊЕ ЗВЕЗДАНЕ ПРАШИНЕ С РАМЕНА“ када је планирано и свечано отварање овог мономенталног здања на које ће поносни бити сви… они који то и дочекају!

MD MONTEL