Дан отворених врата у Музичкој школи Брчко

JP Putevi Brcko

Основна музичка школа Брчко основана је 11. јуна 1950. године  која траје и обогађује културни живот у Брчком већ скоро 69 година.

Музичке школа Брчко успјешно је изњедрила бројне умјетнике који су даљим наставком школовања постали емнентни предавачи, инструменталисти у региону и свијету.
Сваке године Основна музичка школа расписује Јавни оглас за пријем нових ученика. Тако ће бити и ове године па су Наставничко вијеће и Менаџмент школе одлучили за све заинтересоване родитеље и ученике организују „Дан отворених врата“ Основне музичке школе који ће се одржати 21. 05. 2019. године са почетком у 13:00 у великој Сали музичке школе.
Бит ће ово прилика да кроз концертне активности ученика и презентацију одсјека од стране професора музичке школе родитељи и ученици буду упознати са радом појединих одсјека али и начином уписа у музичку школу.

Јавни оглас за пријем ученика у Основну музичку школу бит ће објављен 20. 06. 2019. године и исти ће бити постављена на огласну плочу и врата школе.
Позивамо на долазак све занитересоване ученике млађих разреда првих, других и трећих који су заинтересовани да свирају неки инструмент или да похађају припремно одјељење, али користимо прилику да позовемо и старије ученика узраста од 13 до 18 година који би изучавали соло-пјевање, да нам се придруже, уживају у концерту и предавањима цијјењених професора наше школе.

MD MONTEL